Annonce
Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

S-havneordfører Malte Larsen (nummer to fra højre) på besøg på Esbjerg Havn. Her sammen med fra venstre havnedirektør Dennis Jul Pedersen, borgmester Jesper Frost Rasmussen (V), formanden for 3f Esbjerg Transport og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet, Jakob Lykke (S), folketingsmedlem Anders Kronborg (S) og direktøren for Business Esbjerg, Susanne Nordenbæk. Foto: Esbjerg Havn/Christina Simonia
Socialdemokratiets havneordfører Malte Larsen lover efter besøg på Esbjerg Havn, at tage havnedirektørens ønsker vedrørende den nye energiø i Nordsen med til Christiansborg.
Annonce

Esbjerg: Endnu en Christiansborgpolitiker var torsdag på besøg på Esbjerg Havn. Det var det lokale folketingsmedlem Anders Kronborg (S), som havde inviteret partiets havneordfører Malte Larsen, valgt i Randers, med på havnerundfart, og anledningen var, at havnedirektør Dennis Jul Pedersen forleden havde meddelt, at Esbjerg Havn meget gerne ser sig selv i en nøglerolle, når det kommer til etablering og havnedrift vedrørende den kommende energiø ude i Nordsøen.

Malte Larsen, der var imponeret over de mange aktiviteter på Esbjerg Havn, vil nu sammen med Anders Kronborg sikre at der sker en drøftelse med relevante ministre, om havnen ønsker i relation til energiøen, oplyser Anders Kronborg.

Malte Larsen var også interesseret i sagen om den efterhånden udødelige underskriftsindsamling for at få genåbnet den historiske passagertrafik mellem Esbjerg og Harwich, som DFDS lukkede for nogle år siden.

Dennis Jul Pedersen kunne i den forbindelse fortælle den socialdemokratiske havneordfører, at han som havnedirektør hellere end gerne gør sit til en genfødsel af ruten, men at han i sidste ende ikke afgør, om et rederi har en interesse i en ny Englandsrute.

På havnerundfarten deltog også borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) og formanden for 3f Esbjerg Transport og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet, Jakob Lykke (S) samt direktøren for Business Esbjerg, Susanne Nordenbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce