Annonce
Tønder

Havvindmøller skal ud på havet

Vindmøllerne ved Ballum. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Læserbrev: Socialdemokratiet går ganske rigtigt ikke ind for at der rejses havvindmøller på land i Tønder Kommune - punktum. Havvindmøller på havet er den rigtige løsning, som også regeringen peger på med de to øer, der arbejdes på at etablere.

Der er langt flere tabere end vindere ved møller på land. Hensynet til naboernes helbred og naturen skal veje tungere end hensynet til de få, der vinder noget ved landvindmøller, nemlig de få lodsejere, der sælger deres jord, hvor på en mølle skal rejses og de multinationale selskaber, der rejser møller, de må jo tjene fedt på det, siden de har midler til at yde kompensation i den størrelsesorden der tales om.


Hensynet til naboernes helbred og naturen skal veje tungere end hensynet til de få, der vinder noget ved landvindmøller

Fra læserbrevet


Dertil kommer, at vi nu har et blomstrende turisterhverv i kommunen, tror man virkelig, at folk vil finde det charmerende at se på kæmpe møller, der rager højt op i landskabet, som netop er kendetegnet ved at være fladt med frit udsyn så langt øjet rækker.

Nu har V har siddet for bordenden i Tønder kommune i en årrække. Der er tænkt forbavsende lidt i den grønne omstilling (iht. Visions og strategiplanen), som er meget andet end vindmøller. Så nu er det på tide, der kommer andre boller på suppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce