Annonce
Sønderjyske Fodbold

Haysen om sit exit: - Jeg er mere berørt, end jeg troede, jeg ville være

Hans Jørgen Haysen har blot en måned tilbage som sportschef i SønderjyskE. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Efter 21 år i SønderjyskE siger Hans Jørgen Haysen om en måned farvel til klubben. Han håber, at hans afløser kan og vil holde fast i sjælen i SønderjyskE.

Fodbold: Da Hans Jørgen Haysen havde overbragt nyheden til spillerne om, at han tager afsked med SønderjyskE, trådte han et par skridt ud på kunstgræsbanen bag Kolding Stadion og indåndede den friske vinterluft. SønderjyskE-sportschefen var berørt over situationen, fortalte han.

- Jeg er splittet. Jeg er faktisk mere berørt, end jeg troede, jeg ville være. For i bund og grund er det et job. Men når man er i den her rolle i SønderjyskE, er man det med hud og hår. Jeg har lige stået foran drengene næsten med tårer i øjnene. 21 år er lang tid. Jeg kender alle i og omkring klubben. Lige fra Dan oppe i loungen, til de frivillige, til alle samarbejdsklubberne til kommunen og borgmesteren. Jeg har haft med mange at gøre, og det skal jeg forlade, sagde han.

Men hvorfor så sige farvel, kan man spørge. Fordi en ny udfordring har budt sig. "En spændende klub" har peget på ham, siger sportschefen.

- Jeg synes, det er en stor udfordring og et godt skridt i min videre udvikling af mig selv. Jeg synes, jeg efterlader klubben et godt sted. Det betyder meget for mig.

Annonce

Transfervinduet

Haysen påpeger, at skiftet ikke har noget med SønderjyskE's nye ejere at gøre. Han har tiltro til, at SønderjyskE nok skal finde den rette afløser.

- Det afgørende med den nye er at holde fast i sjælen i klubben. Der er folk som Klaus (Rasmussen, red.) og Gynther (Kohls, bestyrelsesformand, red.), der kan bevare det og viderebringe det.

Nyheden om afskeden efterlader et sidste spørgsmål, nemlig angående det igangværende transfervindue.

- Det er altid lidt prekært, hvor meget jeg skal have med at gøre, men det, jeg bliver sat til, kommer jeg til at gøre til UG. Jeg skylder klubben meget. Det vil jeg ikke sætte over styr den sidste måned. Jeg tænker kun på SønderjyskE, indtil jeg træder ind ad døren deroppe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce