Annonce
Billund

Headspace har fået et kvalitetsstempel: - Kom og tal med os, lige som I plejer

Susanne Mathiesen, Headspace Billund, glæder sig over det kvalitetsstempel, Headspace lige har fået. Arkivfoto: John Randeris
Annonce

Grindsted: Headspace Billund har fået et stort skulderklap, idet organisationen netop er blevet akkrediteret af RådgivningsDanmark, brancheforeningen  for almennyttige organisationer, der yder gratis rådgivning af social karakter til mennesker i vanskelige livssituationer.

En akkrediteringen er et kvalitetsstempel, som viser, at rådgivningstilbuddet lever op til branchens fælles standarder. Det er et stempel, der vækker glæde hos Headspace.

- Vi er meget stolte over det, for det er et vigtigt skulderklap, der understreger den høje kvalitet i vores rådgivning, siger centerleder Susanne Mathiesen.

Akkreditering kræver, at man som organisation lever op til en række kvalitetsstandarder, der blandt andet omhandler kompetencer, faglig metode og tilgang, lovgivning samt ledelse og inddragelse.

- Som ung kommer man højst sandsynligt ikke til at mærke de store ændringer, da vi i Headspace altid har haft fokus på faglig kvalitet. Så kom og tal med os, lige som I plejer, lyder opfordringen fra Susanne Mathiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce