Annonce
Billund

Heidi Nielsen om skifte til S: - Jeg brænder for de svage i samfundet

Heidi Nielsen (S) har været politisk aktiv i to år, hvor hun har repræsenteret Borgerlisten i Billund Byråd. En af hendes primære politiske mærkesager er omsorg for samfundets svageste, og derfor har hun meldt sig ind i Socialdemokratiet. Arkivfoto: Søren Gylling.
Heidi Nielsen (S) har i to år været medlem af byrådet. Hun blev valgt for Borgerlisten, men den liste har nu nedlagt sig selv, og Heidi Nielsen er fremover socialdemokrat.
Annonce

Billund Kommune: For Heidi Nielsen er det stadig forholdvis nyt at være politisk aktiv. Ved kommunalvalget i 2017 fik hun 119 personlige krydser, og dermed har hun nu i to år været medlem af byrådet for Borgerlisten. Den liste har nu nedlagt sig selv, og Heidi Nielsen har valgt at melde sig ind i Socialdemokratiet.

Hun har tidligere været i tvivl om, hvilket parti hun hørte mest hjemme hos, men efter to år som aktiv i politik er den tvivl forsvundet.

- Jeg brænder for de svage mennesker i samfundet. Det gælder både børn, unge og handicappede, og derfor tænker jeg, at mine værdier går bedst i tråd med Socialdemokratiets, siger Heidi Nielsen, der arbejder som pædagogisk assistent på en døgninstitution inden for handicap og psykiatri.

Annonce

Vil stille op igen

Valgperioden er nu halvvejs, og i november 2021 skal borgerne igen sammensætte et byråd. Heidi Nielsen kan meget vel være en af dem, der bliver mulighed for at stemme på, og det kommer altså til at blive under Liste A - Socialdemokratiet.

- Jeg tænker helt bestemt, at jeg vil stille op igen. Med sådan et velkomst og sådan et bagland er der helt klart noget at arbejde for, siger hun.

Heidi Nielsen er på nuværende tidspunkt medlem af børneudvalget, mens Ole Marcussen, der fungerede som gruppeformand for Borgerlisten, er medlem af økonomiudvalget. Sådan fortsætter det formentlig med at være.

Annonce

Ting tager tid

Efter to år som lokalpolitiker er der mange ting, som Heidi Nielsen er ved at have fået ind på rygraden.

- Politik er en meget spændende proces, men jeg har i hvert fald lært, at ting tager tid, siger den nyudsprungne socialdemokrat, der gerne havde set, at der generelt blev spillet med lidt mere åbne kort i det politiske spil.

- Jeg havde måske forventet, at der var lidt mere åbenhed i politik, og at folk ikke ville gå og putte til det sidste med, hvad de tænker og tror. Jeg er nok blevet overrasket over, at man ikke er mere åben om, hvad man arbejder for, siger Heidi Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce