Annonce
Aabenraa

Held i uheld: Fire store musiknavne på plakaten i Aabenraa

TV-2 har ikke spillet i Aabenraa i mere end ti år. Den 13. november kan Aarhus-bandet opleves i Sønderjyllandshallen. PR-foto
På grund af coronarestriktionerne har store musiknavne fået aflyst arenakoncerter. I stedet har de gearet om til mindre spillesteder, og det giver vilde musikoplevelser i Aabenraa.
Annonce

AABENRAA: Det er mere end ti år siden TV-2 har optrådt i Aabenraa. Men den 13. november går Steffen Brandt og orkestret på scenen i Sønderjyllandshallen med sin lange række af hits og skarpe tekster. Det sker som led i Aarhus-bandets 40-års jubilæumsturné, der er gearet til mindre spillesteder end de sædvanlige og med en akustisk lyd.

Det er Aabenraa Live, som har fået bandet til byen. Paraplyorganisationen, der med kommunal støtte har til opgave at styrke niveauet for rytmisk livemusik og events, har fået i alt fire nye, store navne på plakaten som en indirekte følge af coronapandemien: De helt store koncerter i landets store arenaer kan ikke lade sig gøre på grund af restriktionerne mod forsamlinger på mere end 500 personer, og i stedet har mange store navne nedskaleret deres shows og gjort dem tilgængelige for mindre scener.

Annonce

Vild november

Det betyder, at også Carpark North stiller op i Sønderjyllandshallen, hvor der med restriktioner er plads til lidt mere end 400. Det sker den 14. november, og den 20. november følger det unge band Jung, der på blot halvandet års tid er blevet stjerner med blandt andre hittet ”Hun kommer tilbage”. Og det fjerde nye, store navn på plakaten er Christoffer, som optræder i Sønderjyllandshallen den 27. november.

Carpark North er blandt de "Big Four", som Aabenraa Live har fået ram på i november på grund af coronaen. PR-foto

Og der er stadig billetter at få.

- Vi har solgt cirka halvdelen af billetterne til de fire navne. Det tyder på, at mange stadig er tilbageholdende på grund af coronaen, siger Morten Vilhelm, som er direktør for Aabenraa Live.

Annonce

Ny gejst

Morten Vilhelm beroliger dog med, at det er gået meget fint med afviklingen af de første tre større koncerter i efteråret. Publikum kommer med mundbind på og sidder ned under koncerten. Og de tager mundbindet på igen, når de skal besøge baren, som med de nuværende restriktioner lukker kl. 22.


- Jeg skal selv ind at handle i et supermarked lige om lidt, og jeg tror, at der er en større smitterisiko, end der er ved en koncert.

Morten Vilhelm, direktør for Aabenraa Live


- Jeg skal selv ind at handle i et supermarked lige om lidt, og jeg tror, at der er en større smitterisiko, end der er ved en koncert, siger Morten Vilhelm.

Den første større koncert, som var med Savage Rose på Gazzværket, var i øvrigt noget helt specielt, fortæller Morten Vilhelm:

- Det var bandets første koncert på turneen, og det var tydeligt, at de var glade for at komme ud at spille. Samtidig var publikum virkeligt meget på. Der er en ny gejst på begge sider.

Annonce

Lovende forår

Når man kigger lidt længere ud i fremtiden, har Aabenraa Live også fået andre store navne på plakaten. Det gælder Michael Falch & Dét Band på Gazzværket den 5. februar, Scarlet Pleasure på Gazzværket den 12. februar, Sebastian på 50-års jubilæumsturné i Sønderjyllandshallen den 4. marts, og Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester i Sønderjyllandshallen den 19. marts.

- Der er allerede solgt flere end 100 billetter til Søren Huss, bemærker Morten Vilhelm.

Der er allerede godt gang i billetsalget til Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester i Sønderjyllandshallen den 19. marts. PR-foto

Forårets program vil i øvrigt i høj grad afhænge af, hvilke restriktioner, som gælder til den tid.

- Vi ved jo ikke, om vi stadig kun må holde siddende koncerter i foråret. Vi har nogle rigtigt store navne på bedding, men de kan finde på at udskyde koncerterne, hvis de ikke må have stående publikum. Så de navne venter vi med at offentliggøre, siger Morten Vilhelm.

På plakaten

I de kommende måneder har Aabenraa Live blandt andet disse musiknavne på plakaten:

23. oktober Sko / Torp, Gazzværket (Udsolgt)

11. november Jacob Dinesen, Sønderjyllandshallen – to koncerter samme aften (Få pladser)

13. november TV-2, Sønderjyllandshallen

13. november Electric Guitars feat. Sanne Salomonsen, Gazzværket

14. november Carpark North, Sønderjyllandshallen.

20.november Jung, Sønderjyllandshallen

22. november Love Shop, Gazzværket

27. november Christoffer, Sønderjyllandhallen

3. december Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester - Det store juleshow, Sønderjyllandshallen

9. december DR Bigband Merry Christmas Baby, Gazzværket

5. februar Michael Falch & Dét Band, Gazzværket

12. februar Scarlet Pleasure, Gazzværket 4. marts Sebastian - 50-års jubilæumsturné, Sønderjyllandshallen

19. marts Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester, Sønderjyllandshallen

Se evt. mere på aabenraalive.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce