Annonce
Varde

Hele byens skamplet møder i dag sit endeligt: Mindst fire har budt på handelsskolen

Den gamle, forladte og hærværksplagede handelsskole på Slotgade var egentlig solgt. Men bygningerne kom i offentlig udbud, da skolen er betalt af skatteyderne. Mindst fire har budt på skolen og til en langt højere pris, end bestyrelsen ville have solgt skolen for. Fredag forventes bestyrelse at vælge hvem, der får lov til at købe handelsskolen.  Arkivfoto: Henrik Reintoft
Flere har budt på Varde Handelsskole og Handelsgymnasium på Slotsgade. Bestyrelse træffer i dag beslutning om, hvem der får lov til at købe byens måske bedste beliggenhed.

Varde: En lang og ikke altid køn rejse forventes afsluttet fredag. Bestyrelsen for Varde Handelsskole og Handelsgymnasium mødes fredag til et ekstraordinært, virtuelt bestyrelsesmøde, hvor den skal tage stilling til de indkomne bud på den gamle handelsskole på Slotsgade. Budrunden sluttet torsdag den 15. april klokken 12.00.


Nu kigger vi på tilbuddene, og så får vi en handel i hus. Det er ikke kun prisen, der gælder.

Næstformand Tina Agergaard Hansen (V), Varde Handelsskole og Handelsgymnasium


Annonce

- Nu kigger vi på tilbuddene, og så får vi en handel i hus. Det er ikke kun prisen, der gælder, siger Tina Agergaard Hansen (V) fra bestyrelsen.

Bestyrelsen havde indgået en aftale om et salg til en lokal entreprenør. Men Undervisningsministeriet underkendte den handel og bad bestyrelsen om at sætte handelsskolen i offentligt udbud. Årsagen er, at handelsskolen er opført for skatteborgernes penge.

- Jeg glæder mig til at få handlen i hus. Det har været en skamplet for byen, siger Tina Agergaard Hansen, der ikke kan oplyse, hvor mange der har budt.

JydskeVestkysten erfarer dog, at mindst fire personer og entreprenører har budt på handelsskolen og til en langt højere pris, end det som bestyrelsen i første omgang forsøgte at få godkendt i Undervisningsministeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold

Se højdepunkterne og genlæs livebloggen:  Sådan spillede SønderjyskE sig op på førstepladsen

Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce