Annonce
Erhverv

Hele Danmarks tarteletkonge træder tilbage: Nu hyldes han på de sociale medier

Lasse Lindberg er på Facebook blevet ramt af en varm bølge af sympati og anerkendelse, Foto; Jim Hoff
Lasse Lindberg har modtaget mange opmuntrende beskeder, siden han søndag meddelte, at salget af tarteletfyld stopper 7. februar.

Give: Det varede næsten tre måneder - og det blev til en omsætning på tre millioner kroner, salg af 72,5 ton tarteletfyld og ikke mindst landsdækkende mediedækning for kokken og restauratøren Lasse Lindberg og hans berømte erhvervseventyr: Tarteletfyld.dk.

Det, der startede som en frisk bibeskæftigelse i en coronanedlukket tid, gik hen og blev så stor en succes, at ordet landeplage ligger lige for.

Tarteleteventyret i Give gik hen og blev årets "feel-good" historie, ikke mindst fordi den blev symbolet på, hvordan man via nytænkning, hårdt arbejde og fightervilje kunne give coronaens ulyksaligheder et kompetent og vellykket modspil og i hvert fald kandidere kraftigt til at blive årets erhvervshistorie.

Men alting har sin tid. Og søndag aften meldte Lasse Lindberg ud, at han grundet kvalitetssvigt på både produktet, kundeservice og ikke mindst bestillingsforløbet via Nets har besluttet, at det sidste kapitel om erhvervseventyret skrives 7. februar.

Annonce

Ramt af sympatibølge på Facebook

Da nyheden om nedlukningen af tarteletfyld.dk ramte de sociale medier - især Facebook - blev Lasse Lindberg ramt af en ny bølge, nemlig sympatiens.  Her et lille udpluk:

Tine Sternberg Nielsen: Pas rigtig godt på dig selv. Man kommer længst med ærlighed og stort engagement. Tilbage til base 1 og udlev din store drøm. Vi glæder os til, at Diagonalkroen åbner igen. Husk at tænke tilbage på tarteletfyld-kapitlet med et stort smil. Der ramte du noget midt i en coronakrise og med succes.

Lene Pleth Troelsen: Lasse, det er de største, der falder hårdest, respekt for din beslutning. Det er nemlig det at skabe rammerne og lave mad, som smager, så englene synger, som du er så blændende dygtig til. Pas på dig og dine og din kro, men sikke en rejse, og nu kan du tar’de’letter.

Lene Kaasing Petersen: Du er ærlig omkring, hvad du laver, stor respekt for det. Du blev danmarkskendt under en stor nedlukning, det er dælme flot.

Ole Hansen: Det har været spændende at følge dig. Du har, i al den tid jeg har kendt dig, været en foretagsom person, og jeg er sikker på du, ud over Diagonalkroen, nok skal finde andre bjerge at bestige.

Else-Marie Buhl: Stor respekt for at se kendsgerninger i øjnene og være ærlig omkring det.

Connie S.I. Nielsen: Vi er stolte af at kunne sige, at vi kommer fra Give, hvor kromanden kæmpede for sin sit erhverv på en ny måde. Tak for det og god vind frem over.


Lasse, det er de største, der falder hårdest, respekt for din beslutning.

Bruger på Facebook til Lasse Lindberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce