Annonce
Kultur

Helle Møller Kvartet spiller "klassikere i nye klæder"

Helle Møller kommer til Ribe den 22. januar med sin kvartet for i SeminarieHuset at fortolke populære melodier af Anne Linnet, John Mogensen og Sebastian. Privatfoto
Jazzin'Ribe byder på koncert med Helle Møller Kvartet, der har kendte sange af Anne Linnet og John Mogensen i jazz-toner på programmet.

Ribe: Fredag den 24. januar byder Jazzin'Ribe på koncert med Helle Møller Kvartet under overskriften "Klassikere i nye klæder". Under den overskrift giver Helle Møller Kvartet nye musikalske gevandter til sange af C.V. Jørgensen, Sebastian, Anne Linnet, John Mogensen og Trille.

Sangene genopstår i dugfriske jazzinspirerede arrangementer, hvor overraskelse og genkendelse veksler. Helle Møller tager sig af vokalen. Hun har tidligere brugt mange år i det aarhusianske jazzmiljø, har boet otte år i Ribe og er nu rykket til Sjælland. Catrine Frølund på piano er opvokset i Ribe og bor og spiller nu i København, hvor hun bl.a. er med i den dansk-svenske gruppe Sisters of Jazz. Jacob Brandt Jensen på bas og Jakob Helmer Mørck på trommer lægger yderligere mange års jazz-erfaring i den samlede pulje, så nye farver og former opstår i jazzens regi.

Kvartetten leverer sangene med nærvær, spontanitet og legelyst. Fælles er kærligheden til musikken og en stadig lyst til at udforske dens muligheder, fortæller formand for Jazzin'Ribe Lotte Kragh i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce