Annonce
Varde

Helle Schultz Hansen fra Næsbjerg RUI har fået DBUs Ungdomslederlegat 2019

Frivillig, træner og spiller i Næsbjerg RUI, Helle Schultz Hansen, blev forleden i Herning Kongrescenter hædret med DBU Jyllands Ungdomslederlegat for sit store engagement i den lokale idrætsforening. Foto: DBU

28-årige Helle Schultz Hansen fra Næsbjerg RUI har modtaget DBU Jyllands Ungdomslederlegat 2019. Hun har mere end 11 års erfaring som frivillig i Næsbjerg.

Næsbjerg: Allerede den 28. december blev 28-årige Helle Schultz Hansen overrasket i forbindelse med Næsbjerg RUIs julestævne med den glade nyhed, at hun er udpeget til at modtage DBUs ungdomslederlegat 2019. Og netop Helle Schultz Hansens indsats i forbindelse med julestævnet, som er blandt landets allerstørste med omkring 350 hold, er blandt årsagerne til, at hun er en særdeles fortjent modtager af prisen.

Og forleden kunne Helle Schultz Hansen til klapsalver fra flere end 300 klubfolk i Herning Kongrescenter så officielt modtage DBU Jyllands Ungdomslederlegat.

Helle Schultz Hansen har været ungdomstræner og primus motor for at få gang i kvindeafdelingen, hvor hun både er spiller og medtræner. Hun er desuden træner for de alleryngste spillere i klubber, og så har hun bruger et utal af timer på klubbens årlige julestævne, hvor hendes opgaver blandt andet er at synliggøre julestævnet både før, under og efter på de sociale medier.

Annonce

En ener

DBU Jyllands næstformand, Ole Ladefoged, der selv er kampfordeler i Næsbjerg RUI, fortæller, at man er så heldige i klubben at have en person som Helle Schultz Hansen.

- Helle er en ener og har trods sin unge alder allerede været med som frivillig leder i 11 år. Det er i sandhed flot, men det kunne nærmest ikke være anderledes, da hele hendes familie er dybt forankret i vores lille klub, fortæller Ole Ladefoged i en pressemeddelelse.

Udover hæderen modtager Helle Schultz Hansen en tur for to til en af landsholdets udekampe.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Annonce