Annonce
Kultur

Heller ingen Pins´Mærken i år - men: - I år bliver Pins´ i Haverne endnu bedre

Corona eller ej, så vil bestyrelsen bag Pins´Mærken have fest - og fest bliver der. Privatfoto
Også i år havde arrangørerne af det traditionsrige Pins´Mærken i Gram til det sidste håbet, at markedet kunne gennemføres. Nu er de i stedet for på trapperne med en endnu en havefest.

GRAM: Pinsen er lige om hjørnet. Samtidig spørger coronaen stadig, og ikke overraskende er Årets Pins’Mærken i Gram, som vi kender den, aflyst.

- Men endnu vigtigere er, at der alligevel bliver fest i byen, fortæller Pins´Mærken-formand Johannes Gjesing, som længe havde håbet på, at byfesten, der har historie mange hundrede år tilbage, ville kunne gennemføres i år.

- Vi havde håbet på, at det ville vise sig muligt at afholde Pins’Mærken i en eller anden forstand. Men vi mener ikke, at det er muligt. Derfor er Pins’Mærken, som vi kender den, aflyst igen i år - desværre, tilføjer Johannes Gjesing, som understreger, at byfesten ikke kun er spas og løjer, men også en vigtig indtægtskilde for byens foreninger.

Annonce

Gentager succesen

- Overskuddet fra Pins’Mærken går til foreningslivet i Gram. Derfor bekymrer det mig, at foreningerne ikke får de penge, de skal have. For frivillighed og foreningslivet gør Gram til noget helt særligt, siger han.

- Fest til pinse vil vi have i Gram. Sidste år arrangerede et udvalg en rullende havefest med livemusik på lastvogn, bokseboldmaskine og fadølsmaskiner, som vi kørte rundt med. Butikker og erhvervsdrivende støttede op på en måde, som vi slet ikke havde turde håbe på. Folk i byen holdt fest hjemme i haverne. Det var helt vildt, så det gør vi igen.

Hvad der præcist kommer til at ske, er stadig en hemmelighed. Men festudvalget lover, at Pins’ i Haverne 2.0 bliver endnu bedre end sidste år.

- Selve programmet bliver lagt ud senere. Det eneste, der står fast, er, at vejret bliver godt – det har præsten lovet. Så husk solhatten og det gode humør, slutter præsten med vanlig lune.


Selve programmet bliver lagt ud senere. Det eneste, der står fast, er, at vejret bliver godt – det har præsten lovet. Så husk solhatten og det gode humør,

Johannes Gjesing, formand Pins´Mærken
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Træt af kø til kviktest? Disse dage og tidspunkter er der størst chance for at komme hurtigt til

Annonce