Annonce
Aabenraa

Hellevad-elever hyggede sig med minisamfund

Eleverne hyggede sig i de forskellige værksteder under emneugen. Privatfoto
Annonce

Hellevad: Hellevad Børneunivers har ikke bare kunnet glæde sig over, at elevtallet for første gang i mange år netop har rundet 100.

I løbet af ugen har universet været omdannet til et minisamfund, og emneugen sluttede torsdag af med et brag af en fest, der begyndte med, at 6. klasse viste teaterstykket "Gummitarzan". Dernæst blev tombola, café, spøgelseshus og mange andre aktiviteter besøgt flittigt af elever, familier og tidligere elever.

I en pressemeddelelse fortæller skolen, at ugen har drejet sig om at opleve et minisamfund med arbejde, løn, butikker, nyhedsudsendelser og byens egen, trestjernede restaurant, hvor retterne blev serveret med omhu af de flittige tjenere. I kunstgalleriet nåede kreativiteten uanede højder og skabte glæde hos køberne. Træfolkene skabte det fineste legetøj, der flittigt blev brugt i alle pauser, og fra smykkebutikken kunne man pynte sig med de fineste kreationer.

- Var man mere til ro i løbet af dagen, var det i vores Buffer, hvor hygge, afslapning og spil var på skemaet, fortælles det.

Byen havde også sin egen avis, hvor journalisterne kom rundt med pressekort og interviewede elever og voksne samt satte fokus på byens oplevelser i form af daglige tv-nyheder og en avis torsdag til alle børn.

Minisamfundet havde også sin egen restaurant, hvor man kunne betale med "heller" - den lokale valuta. Privatfoto
De mange ting, der blev fremstillet i værkstederne, blev solgt ved den store afslutningsfest torsdag. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Trekantområdet

Strandkoncerter udskydes: 'Vigtigt at begrænse smittespredning i en fart'

Annonce