Annonce
Nordtyskland

Helt vildt: Spåmand kunne fortælle, hvor forsvundet kvinde lå død

Jeg er meget fintfølende og har en indre stemme, forklarer Michael Schneider. Foto: Privat.

En synsk mand 397 kilometer væk forudsagde med en afvigelse på kun 235 meter, hvor en forsvundet kvindes lig lå.

PADENSTEDT: I slutningen af februar forsvandt en kvinde fra sit hjem i Padenstedt i det centrale Slesvig-Holsten. Torsdag i denne uge fandt en tilfældigt forbipasserende så kvindens lig i en grøft ikke langt fra bopælen.

Og det er jo på overfladen en ret banal omend tragisk sag, hvis altså ikke lige en spåmand på forhånd havde meddelt, hvor den forsvundne kvinde befandt sig – og havde næsten fuldstændig ret. Den synske mand havde til den 2. maj sendt nogle koordinater til avisen Holsteinischer Courier. Kun 235 meter fra det opgivne sted opdagede en cyklist torsdag liget.

Politiet afviser

Politiet er ikke imponeret.

- Vi arbejder på grundlag af kendsgerninger, siger Matthias Felsch, der er talsmand for politiet i Kiel til avisen.


Jeg tager et billede af personen og spørger mig selv, om vedkommende stadig er i live.

Spåmand Michael Schneider.


Spåmanden, Michael Schneider, har ikke det fjerneste kendskab til lokalområdet. Han bor nemlig i byen Siegburg, der ligger i Nordrhein-Westfalen 397 kilometer i luftlinje sydvest for stedet, hvor den afdøde blev fundet.

- Jeg er ikke først og fremmest synsk, men meget fintfølende og har en indre stemme. Jeg tager et billede af personen og spørger mig selv, om vedkommende stadig er i live. Så slår jeg op i et atlas, hvor min finger så bliver stående på et bestemt sted, forklarer Michael Schneider til mediehuset SHZ.

Det var den forsvundne kvindes familie, der havde kontaktet spåmanden, der talrige gange tidligere har gættet på, hvor forsvundne personer kunne befinde sig – og slet ikke så sjældent har taget fuldstændig fejl.

- Da jeg ikke er i topform hver eneste dag, kan det godt være, at jeg nogle gange må gøre flere forsøg og korrigere oplysningerne, mener Michael Schneider.

Annonce

Ægtemand begik selvmord

Den forsvundnes ægtefælle var oprindelig i politiets søgelys. Den afdøde havde nemlig planer om at forlade ham, fordi hun havde fundet en ny kæreste. Manden er efterfølgende fundet død og har tilsyneladende begået selvmord.

Endnu er årsagen til kvindens død ukendt. Det bliver først opklaret i forbindelse med en kommende obduktion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce