Annonce
Aabenraa

Hemmelig afstemning: Formand er klar til et år mere

Formanden for menighedsrådet i Aabenraa Sogn, Sarah Arnkjær, tager gerne et år mere på posten. Arkivfoto: Claus Thorsted
Både formanden og næstformanden for menighedsrådet i Aabenraa Sogn er klar til at fortsætte.
Annonce

Aabenraa: Det bliver ikke et helt almindeligt menighedsrådsmøde i Aabenraa Sogn, der bliver holdt onsdag aften klokken 19.00 i Høje Kolstrup Kirke. Der bliver nemlig brug for stemmesedler, da der både skal vælges formand og næstformand.

På forhånd er der dog ikke udsigt til de store ændringer. Gennem de seneste tre år har Sarah Arnkjær været formand for menighedsrådet, og hun er klar til at blive på posten.

- Hvis der er opbakning til det, så er jeg frisk på et år mere. Det er et meget spændende arbejde, og der sker masser af ting. Vi er et levende sogn, siger Sarah Arnkjær.

Den nuværende og sandsynligvis også kommende formand hæfter sig især ved, at Aabenraa Sogn har et menighedsråd, der skaber resultater.

- Vi har et godt og konstruktivt samarbejde i menighedsrådet, og det er inspirerende at være formand for et menighedsråd, der opnår gode resultater, siger Sarah Arnkjær.

Det er inspirerende at være formand for et menighedsråd, der opnår gode resultater.

Sarah Arnkjær, formand for menighedsrådet i Aabenraa Sogn

Annonce

Gælder for et år

Næstformanden i menighedsrådet er også på valg i Høje Kolstrup Kirke onsdag aften. Den nuværende hedder Inga Hedegaard, og hun er på samme måde som Sarah Arnkjær klar til endnu en tørn.

- Jeg fortsætter gerne som næstformand, hvis de øvrige medlemmer af menighedsrådet ønsker det, siger Inga Hedegaard.

Valget gennemføres ved en hemmelig afstemning blandt menighedsrådets stemmeberettigede medlemmer, og det gælder for et år.

Foruden valg af formand og næstformand skal der på menighedsrådsmødet også vælges kasserer, kontaktperson, bygningskyndig og underskriftsberettiget.

Når den hemmelige afstemning er afsluttet, og posterne fordelt, fortsætter menighedsrådsmødet på helt almindelig vis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce