Annonce
Tønder

Henrik Møller: Partihopperi er noget bras

Henrik Møller kaldte i 2015 partihopperi for noget bras, en udmelding han i dag står ved.Arkivfoto: Hans. Chr. Gabelgaard

For to år siden skrev Henrik Møller i en debat på Facebook, at "partihopperi er noget bras". I denne uge skiftede han selv fra SF til Alternativet, men mener at partihopperi bør undgås. Efterfølgende har kritikken af ham været stor på Facebook.

Annonce

Tønder: "Partihopperi er noget bras". Sådan skrev Henrik Møller i 2015 i en debat på Facebook om om flere folketingspolitikere, der var skiftet fra SF til Socialdemokratiet.

Onsdag aften var det så Henrik Møllers tur til at foretage et partihop, da han skiftede fra SF til Alternativet. Han er dog stadig ikke tilhænger af partihop, men føler sig mobbet ud af partiet.

- Jeg synes stadig, at partihopperi er noget bras for at sige det på den måde. Men man kan komme ud i en situation, hvor det er uholdbart og så siger man fandeme nej, de skal ikke tvinge mig ud, siger Henrik Møller.

Jeg synes stadig, at partihopperi er noget bras for at sige det på den måde. Men man kan komme ud i en situation, hvor det er uholdbart og så siger man fandeme nej, de skal ikke tvinge mig ud.

Henrik Møller, medlem af kommunalbestyrelsen for Alternativet
I en debat i gruppen "SF - Fri Debat" var der i 2015 debat om partihoppere. Debatten handlede om flere folketingspolitikere, der var skiftet fra SF til Socialdemokratiet. Henrik Møllers kommentarer er nu slettet.
Annonce

Kritik på Facebook

Partihoppet har affødt en del kritik. På Facebook er kritikken især kommet fra personer fra SF, flere kommentarer på Henrik Møllers Facebook er dog blevet slettet. For eksempel skrev et medlem af SFU i København følgende, der nu er blevet slettet:

- Jeg er dybt skuffet over dit skifte. En ting er, at du ikke føler sig som SF'er, men at tage SFs mandat med over til Alternativet, og endda dagen efter du er indsuppleret er så usmageligt og dobbeltmoralsk, at jeg ikke har ord for det.

Henrik Møller er ærgerlig over kritikken.

- Der er nogle SF'ere der er hævngerrige, som blot vil svine mig til. Det er ikke alle, der er sådan. Der er både gode og dårlige, men de dårlige vil bare have ballade, mener han.

Annonce

Trak sit kandidatur

For en måneds tid siden trak Henrik Møller sit kandidatur til regionsrådsvalget til november. Det fortæller formand for SF i Sydjylland, Henrik Boye.

- Han blev væk fra nogle møder, så jeg ringede til ham for at høre, hvad der skete. Han sagde, at han havde andre planer. Han havde besluttet sig for, at der skulle ske noget, fortæller han.

Det bekræfter Henrik Møller, der fortæller, at han har overvejet sit partiskifte længe.

- Jeg har grublet over det her i lang tid. Der var flere, der prøvede at få mig ned med nakken og jeg var kommet langt ned på listen. Så jeg fandt det uholdbart at være kandidat til regionen, så valgte jeg at droppe det, siger Henrik Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce