Annonce
forside

Henrik Vej Kastrupsen: Vi mangler en udviklingsplan for Ho

Annonce

JV har netop offentliggjort planerne for en del byggeri i vores naturskønne Ho. En sag, der med lynets hast hen over sommerferien er behandlet i Varde Kommunes forvaltning. Der er tale om markante forandringer i Ho, hvor skønne naturområder bebygges.

Bygherrerne er fornuftige mennesker, og de oplyser, at der ikke vil blive bygget så meget, som der er ansøgt om. De er også opmærksomme på naturen, og der gives eksempler på, hvordan man kan få byggeriet til at passe ind i naturen. Det er fint, men der mangler en væsentlig ting.

Vi mangler en udviklingsplan for Ho. En udviklingsplan, der er lavet sammen med borgerne og som kigger ind i fremtiden. Hvad skal Ho være, og ikke mindst, hvad skal Ho ikke være? Med den plan i hånden kan Varde Kommunes forvaltning behandle de henvendelser, der måtte komme vedrørende udviklingen i Ho. Uden den famler vi i blinde, og vi risikerer, at borgerne i Ho føler sig "kørt over" og ja, vi har set, hvor galt det kan gå.

Forslaget fra mig skal derfor være, at vi parkerer de beskrevne projekter for en stund. Så laver vi en udviklingsplan hen over vinteren - forvaltningen har jo vist, at de kan arbejde lynhurtigt - og så tager vi fat i projekterne igen og kigger på, hvordan de passer ind i udviklingsplanen. Det skal blive spændende, men endnu mere spændende er det naturligvis, om Varde Kommune tør inddrage borgerne?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce