Annonce
Vejen

Her bliver der skubbet lystigt på

Ældre Sagens skubbehold skubbede lystigt på torsdag, da kørestolsbrugerne fra Plejehjem Lundtoft var på indkøbstur i SuperBrugsen i Brørup. Foto: Søren Dippel
Annonce

Brørup: Hvis der er noget, som er sundt for krop og sjæl, så er det at mærke vinden i håret og at få kinderne farvet røde af den friske luft.

Det ved beboerne på Plejehjem Lundtoft i Brørup, og det ved de indtil videre 16 frivillige, som hver torsdag møder op for at skubbe på, når beboere og kørestole skal luftes.

Det er Ældre Sagen, Brørup, som stiller med frivillige skubbere, og det har Ældre Sagen efterhånden gjort i 10 år.

Det fortæller Ældre Sagens koordinator for skubbeholdet, Ingrid Pedersen.

- Vi er kun glade for at kunne give en hånd og at skubbe på. Det gør vi hver torsdag, og kørestolsbrugerne får på den måde forskellige ture rundt i byen. Ældre Sagen er samtidig sponsor, så om sommeren byder vi også kørestolsbrugerne på is og om vinteren forskelligt andet godt, siger Ingrid Pedersen.

Torsdag formiddag gik skubbeturen til SuperBrugsen, hvor der var så også mulighed for deltagerne på turen at handle lidt ind.

12 kørestolsbrugere deltog, og lige så mange frivillige skubbede på.

- I øjeblikket har vi et skubbehold på 16 frivillige, men kunne sagtens bruge flere, siger Ingrid Pedersen, der kan kontaktes på telefon: 2680 2338. dip

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce