Annoncørbetalt indhold

Her er danskernes favorit sportsgrene

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du nogensinde tænkt over, om det egentlig er fodbold eller håndbold, som er den danske nationalsport? Og ved du, hvilke andre sportsgrene, danskerne foretrækker at engagere sig i? Det kan du blive klogere på her - læs med!


Annonce

Er Danmark en fodboldnation eller en håndboldnation? Det er et spørgsmål, som kan skabe meget debat, og måske endda diskussion. Men der er ikke nogen tvivl om, at danskerne foretrækker visse sportsgrene over andre - både når det handler om selv at dyrke sporten og se kampene.


Disse sportsgrene går danskerne op i

Hvis man gerne vil finde ud af, hvilken sport danskerne engagerer sig i, kan man fx tage et kig på betting. Her bliver det hurtigt tydeligt, at det mest populære at oddse på er fodbold, blandt andet med henblik på top score superliga.


Dannebrog ud ad vinduet og øl på bordet

Hernæst har håndbold og tennis også en stor interesse for danskerne, og cykling ligger faktisk også højt på listen. De fleste danskere holder også af at se både en god fodbold- og håndboldkamp i TV, og med Dannebrog ud ad vinduet, og kolde øl på bordet, bliver det lidt af en oplevelse!


Danskerne er et cyklende folkefærd

Mange danskere følger også Tour de France med stor interesse, og det hænger måske sammen med vores egen cykellyst. Danskerne er et cyklende folkefærd, og mange af os holder også af at cykle i fritiden. Særligt blandt mænd er cykling en populær hobby, og der findes mange klubber rundt om i landet.


Nye populære sportsgrene

I løbet af de sidste år har landskabet forandret sig en smule, når det kommer til, hvilke sportsgrene danskerne selv dyrker. Her er det nemlig ikke kun fodbold og håndbold, der er på programmet, men også mere alternative ting.


Stress af med yoga og pilates

Fx er yoga og pilates blevet utrolig populært i løbet af den sidste tid, og mange dyrker den afstressende træning flere gange om ugen. Det kan hænge sammen med vores større bevidsthed om stress og psykisk mistrivsel – her kan både yoga og pilates nemlig være en stor hjælp.


Kajak i byens kanaler

Aktiviteter på vandet er også blevet meget eftertragtede. Der er efterhånden et paddleboard i enhver kanal i byen, og danskerne er vilde med at padle stille og roligt derudad. Det skaber liv i havnebadene, og det gør noget ved hjernen at komme lidt ud af det vanlige element.

Kajak er ligeledes super populært, og her er der klubber nok at vælge mellem. Både efter arbejde og i weekenden er det en skøn aktivitet at komme ud i de små både. Har man ikke sin egen, kan man leje, og snart er man en del af det sejlende fællesskab.


Det skal være sjovt at bevæge sig

Hvis du går og savner en aktiv fritidsinteresse, har vi et godt råd til dig. Alt tyder nemlig på, at det er meget nemmere at bevare interessen for sporten, hvis man har det sjovt. Hader du at løbe, er det altså ikke løb, du skal give dig i kast med. Er du til gengæld vild med dyr, kunne det være, at du skulle overveje ridning?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.