Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal: 454 nye smittede det seneste døgn

Visualisering af corona-virussen lavet af det amerikanske center for sygdomskontrol og forebyggelse. Foto: AFP Photo/Alissa Eckert

De danske myndigheder opdaterer løbende deres tal for antal indlagte, døde og smittede danskere med corona-virus.

Her i artiklen samler vi tallene og giver samtidig et overblik over antallet af smittede, døde og helbredte på verdensplan.

Annonce

Den samlede status herunder opdateres som minimum på hverdage klokken 14 og indimellem også i weekenden.

Siden sidst i juni er Statens Serum Institut dog stoppet med fast at levere data om corona-virussens udbredelse i Danmark i weekender og på helligdage.

Enkelte tal i de andre grafer opdateres kun på tirsdage kl. 14.

SE OGSÅ: Se udviklingen i antal testede og smittede i din kommune

Annonce

Sådan er udviklingen i antal nye smittede i Danmark

Antallet af nye smittede per dag var på sit højeste i begyndelsen af april. I begyndelsen af august er tallene begyndt at stige igen efter nye smitteudbrud forskellige steder i landet.

Det skal dog understreges, at der bliver testet langt flere danskere i øjeblikket, end der blev i starten af pandemiens udbrud i marts 2020. Det vil sandsynligvis betyde, at flere smittetilfælde opdages nu.

Annonce

Sådan er udviklingen i antal indlagte i Danmark 

Sundhedsstyrelsen har tidligere vurderet, at op mod 580.000 danskere vil blive smittede, 11.200 vil blive indlagt og 2800 danskere får brug for intensiv behandling efter den smitsomme virus covid-19 har ramt Danmark.

Smittetrykket har dog efter Danmark blev lukket delvist ned endnu ikke været i nærheden af at presse Sundhedsvæsnet i den grad.

Annonce

Sådan er udviklingen i de danske regioner 

Herunder ses det samlede antal testede, smittede, indlagte og døde i hver af de fem danske regioner siden coronavirussens udbrud. Disse tal opdateres kun hver tirsdag.

Annonce

Så mange er døde og smittet med covid-19 

Opgørelsen over døde omfatter alle dødsfald, der er registreret inden for 60 dage i Danmark efter påvist infektion med corona-virus. COVID-19 er ikke nødvendigvis årsagen til dødsfaldet.

Annonce

Så mange er smittede, raskmeldte og døde på verdensplan

Herunder har vi samlet det store overblik over udbredelsen af virussen covid-19 verden over.

"Total confirmed" cases er samlet antal smittede, "deaths" er bekræftet antal døde og "recoveries" er raskmeldte efter smitte med covid-19.

Udbruddet af corona-virus begyndte i Hubei-provinsen i Kina, og landet var i lang tid det land i verden, der havde flest tilfælde af smittede, indlagte og døde personer. Siden har Italien og senest USA overhalet kineserne ifølge de officielle tal.

Du kan zoome ind på kortet i øverste, højre hjørne eller med to fingre på mobilen.

Annonce

Så mange er smittede, døde og raskmeldte i de hårdest ramte lande 

Her ses antallet af bekræftet smittede personer (Total confirmed cases) i lande med over 1000 smittede samt antal døde i de lande, som har været smittede med covid-19 (Deaths).

Coronosmitte.dk findes det seneste nye fra de danske myndigheder og svar på en række spørgsmål om covid-19.

-
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Skræmmende godt - Twenty er i finalen

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce