Annonce
Varde

Værtspar klar med nyt navn: Hotel får sit oprindelige navn igen

1. marts 2021 overtog Casper og Annemette Rosendahl Hotel Arnbjerg, der nu har fået sit oprindelige navn, Arnbjerg Pavillonen, tilbage. Her er de foran den velbevarede pavillon fra 1899 sammen med deres datter Laura på 9 år. Foto: Malene Wonsbek
Værtsparret Annemette og Casper Rosendahl har ladet stedets historie influere på det nye navn til hotellet i de skønne omgivelser.

Varde: Arnbjerg Pavillonen.

Det er Hotel Arnbjergs nye navn. Eller nye gamle navn, er måske den rette betegnelse, for det hed stedet sådan set allerede i 1899, da byrådet lod en pavillon opføre, så vardenserne ikke drog til Esbjerg for at more sig, men blev i Varde.

Nu hedder stedet så igen Arnbjerg Pavillonen, afslører det nye værtspar Annemette og Casper Rosendahl i en pressemeddelelse.

Annonce

- Vi har valgt at relancere hotellet som Arnbjerg Pavillonen med underteksten "logi og gastronomi", fordi det er stedets oprindelige navn, som fortæller noget om vores historie ligesom det – i vores optik – passer godt sammen med den hyggelige og varme stemning, vi ønsker at præsentere for vores gæster, udtaler vært og køkkenchef Casper Rosendahl i forbindelse med offentliggørelsen.

Renoveret med respekt

Arnbjerg Pavillonen er en af de få og bedst bevarede af sin slags i Danmark, og værtsparret har netop sat hele hotellet i stand med respekt for den oprindelige stil, samtidig med at der er tænkt i lyse og moderne faciliteter.

Samtlige hotellets 30 værelser er blevet renoveret, med nye gulve, farver, senge og møblement, ligesom de 15 værelser i nederste plan har fået hver sin egen udgang med en lille terrasse ud mod Arnbjergparken. Derudover er facaden renoveret, og terrassen foran restauranten er blevet tilpasset og udstyret, så den i langt højere grad vil kunne tiltrække gæster, der ønsker at nyde en frokost eller middag, midt i Arnbjergparken, skriver værtsparret.

Der blev opført rigtig mange pavilloner rundt omkring i landet i slutningen af 1800-tallet. Her kunne folk komme og more sig med dans, musik, mad og drikke. Desværre er langt de fleste gået til eller revet ned, men Arnbjerg Pavillonen er der passet på. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Gastronomi og kultur

7. maj åbner Arnbjerg Pavillonens nye Restaurant Gro. Den har sit udgangspunkt i økologi, lokale og bæredygtige råvarer.

Den tidligere så velkendte røde stue har skiftet navn til Minibystuen, og bliver væggene blandt andet dekoreret med billeder og tegninger fra minimurerne, som også fast vil udstille et miniby-hus på hotellet.

Stedets store sal hedder ny Polyfonen, og den skal - forhåbentlig allerede fra sommeren 2021 - danne rammen om musikarrangementer. I pressemeddelelsen lokkes der med, at efteråret allerede har gode navne på programmet, men det offentliggøres først senere, hvem der er tale om, i og med at corona stadig giver uvished i forhold til datoer, rammer og restriktioner.

Der vil også blive etableret en Street-Food Bar i foyeren for de gæster, der lige skal have en snack med videre fra koncerten, lokkes der med.

Hotel og restaurant er sat i stand til den store guldmedalje, men med respekt for, at det er historiske rammer. Foto: Malene Wonsbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce