Annonce
Sport

Her er redaktørens anbefalinger på lyd til dig

Redaktør Signe Vestergaard Bansø giver dig her sine bedste tips til, hvad du skal høre på podcast.

Når du abonnerer på din lokale avis, får du også lyd med. Du får mulighed for at høre podcasts, som er lydoptagelser, du kan tage med dig og høre, når du har tid. Her finder du både journalister og eksperter med viden om for eksempel erhverv, politik og kultur. Og journalisternes oplæsninger af deres egne artikler. Her er podcastredaktør Signe Vestergaard Bansøs anbefalinger til dig.

1 "Danmark fortæller"

Landstræner Kasper Hjulmand er hovedpersonen i en oplæsning i podcasten "Danmark fortæller". Eller det er hans handicappede lillebror, som oplæsningen også handler om. I "Danmark fortæller" læser avisens journalister deres bedste artikler op, og Tommy Byrne er en af dem, som er allerbedst til det. Nemlig at læse op på en måde, så man bliver nødt til at lytte. Derfor anbefaler jeg "Danmark fortæller" til dig.F

I "Danmark fortæller" læser journalisterne deres bedste artikler op. Det er der mange lyttere til, og jeg forstår det godt. I denne uge har vi bragt en oplæsning af en af mine yndlingsoplæsere, Tommy Byrne, som læser en artikel op om landstræner Kasper Hjulmands handicappede bror. Den oplæsning er virkelig fantastisk. Derfor anbefaler jeg "Danmark fortæller".

2 "Gangbar"

Komikeren Christian Fuhlendorff er hovedperson i første udgave af podcasten "Gangbar", hvor vært Tommy Byrne går en tur med en særlig interessant person. Det kommer der nogle virkelig interessante samtaler ud af. Og i Påsken kan du høre tre flere under temaet "genopstandelse".

Vi går rigtig meget tur under corona, og jeg synes, at der kommer nogle virkeligt gode samtaler ud af de lange gåture. Og det er netop det, vi udnytter, i den nye podcast "Gangbar" hvor vært Tommy Byrne går tur med en særlig interessant person. Jeg vil anbefale dig at tage "Gangbar" i ørerne, måske næste gang du selv går tur. Så er du garanteret en spændende samtale.

3 "Erhvervsklubben"

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify

Her bliver jeg opdateret på de største historier fra erhvervslivet af vært Anne-Marie Lindholm og hendes særligt udvalgte gæster. Der er altid god stemning og et nyt indblik i ugens vigtigste nyheder. Derfor anbefaler jeg "Erhvervsklubben" til dig.

4 "Britiske seriemordere"

Lone Theils bor og arbejder i Storbritannien og åbner i podcasten Britiske Seriemordere op for nogle fantastisk spændende fortællinger. Derfor anbefaler jeg den.

Jeg elsker historier om virkelighedens kriminalitet. Gør du også det, så vil jeg anbefale Lone Theils podcast "Britiske seriemordere.  Hun bor i Storbritannien, og i podcasten ser hun nærmere på nogle af Storbritanniens seriemordere. Hun undersøger, hvad der gør nogle mennesker i stand til at slå ihjel igen og igen. Det er virkelig velfortalte historier, og derfor vil jeg anbefale podcasten. Du kan finde den gratis i blandt andet Apples app "Podcasts" og "Pocket Casts".

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce