Annonce
Sønderjyske Fodbold

Her er SønderjyskE-holdet: Flere unge får igen masser af minutter i onsdagens testkamp

Julius Beck (nummer 34 med hårbåndet) kan se frem til en halv time på banen i Silkeborg onsdag. Arkivfoto: Søren Gylling
Målmanden spiller hele kampen, mens de startende markspillere får en time på banen, når SønderjyskE onsdag møder Silkeborg i sin tredje træningskamp.
Annonce

Fodbold: Der bliver endnu en gang plads til flere af de unge spillere, når SønderjyskE onsdag spiller sin tredje træningskamp i vinteropstarten. Modstanderen er Silkeborg.

- Jeg føler, at vi er godt med i vores opstart. Det handler om at holde truppen så bred som muligt i så lang tid som muligt. Jeg føler, at vi er et godt sted. Vi har mange spillere, der ved, hvad de skal. Derfor har vi forsøgt at sætte fokus på ting, vi skal udvikle, siger SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm.

I næste uge spiller SønderjyskE to træningskampe på to dage. Planen i de kampe er at give alle spillere 90 minutter, uden at man dog ifølge Glen Riddersholm vil kunne få noget ud af at tolke på de to startopstillinger i de kampe.

Optakt

Fodbold, træningskamp

Onsdag kl. 12

Silkeborg - SønderjyskE

SønderjyskE i de første 60 minutter

Lawrence Thomas - Patrick Banggaard, Stefan Gartenmann, Philipp Schmiedl - Jeppe Simonsen, Victor Mpindi, Rasmus Vinderslev, Roni Arabaci - Anders K. Jacobsen, Haji Wright, Emil Frederiksen

SønderjyskE i de sidste 30 minutter

Lawrence Thomas - Pierre Kanstrup, Mads Winther, Isak Olafsson - Isak Jensen, Mads Albæk, Julius Eskesen, Marc Dal Hende - Bård Finne, Peter Christiansen, Julius Beck

Onsdag mod Silkeborg spiller Lawrence Thomas hele kampen i målet, mens de ti startende markspillere får en times spilletid. Derefter skiftes alle markspillere. SønderjyskE angriber i en 3-4-3-formation og forsvarer i 5-4-1.

Roni Arabaci kommer til at spille en time som venstre wingback. I den sidste halve time vil Isak Jensen, Mads Winther og Isak Olafsson udfylde tre af de fem pladser i forsvaret. Julius Beck får en halv time på en af de yderste positioner i angrebet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce