Annonce
Tønder

Her er svaret: 70 elever og 11 lærere testet på handelsskolen i Tønder

Carsten Uggerholt Eriksen ånder nu lettet op efter at elever og ansatte på Tønder Handelsskole alle er testet negative for corona. Arkivfoto
Gennem den sidste tid er intet mindre end 70 elever og 11 undervisere og personale blevet testet på handelsskolen i Tønder. Alle er fri for corona - også den tidligere smittede elev, der er testet tre gange.
Annonce

TØNDER: Sidste mandag blev en elev fra Det Blå Gymnasium i Tønder testet positiv. Det betød, at en stor flok elever og lærere blev sendt hjem for at forhindre, at eventuel smitte spredte sig.

Nu efter en uge er 70 af handelsskolens elever og 11 lærere og ansatte blevet testet mindst én gang for corona, og alle testene er negative, oplyser direktør på skolen, Carsten Uggerholt Eriksen, der er glad for, at han var mere forsigtig end Sundhedsstyrelsens foreskrifter.

- Alle er nu frikendt for corona - det gælder både lærere og elever. Eleverne har alle skullet fremvise to negative tests, siger Carsten Uggerholt Eriksen og tilføjer:

- Jeg fortryder ikke de drastiske tiltag, som vi tog på skolen for at inddæmme smitten. Heller ikke selv om sikkerhedsnettet var større end Sundhedsstyrelsens anbefalinger.


Jeg fortryder ikke de drastiske tiltag, som vi tog på skolen for at inddæmme smitten. Heller ikke selv om sikkerhedsnettet var større end Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Carsten Uggerholt Eriksen, direktør, Det Blå Gymnasium og Tønder Handelsskole


Carsten Uggerholt Eriksen fortæller, at den smittede elev har fået foretaget tre coronatests. De to første var positive, selv om eleven knapt havde symptomer.

- Hun havde bare en let snue, det er godt, at hendes mor var årvågen og fastholdt, at hun skulle testes, siger direktøren.

Er du lettet over, at alle nu er testet negative for corona?

- Ja, selvfølgelig er jeg det.

I første omgang forlød det, at 40 elever og ni lærere skulle testes for corona, da den kvindelige elev sidste mandag var testet positiv, men flere har altså sidenhen valgt at følge opfordringen om at blive testet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce