Annonce
Esbjerg

Her er ugens bolighandler i Ribe-Bramming

Her kan du læse alt om ugens nye bolighandler i Ribe. Hvis du vil have et dybere kig ned i dit områdes boligmarked, kan du gå på opdagelse i Danmarks bedste database over lokale bolighandler på www.jv.dk/bolighandler

Søndergade 55, Gørding

Gitte Meng Tamstrup og Stefan Egon Meng Tamstrup har erhvervet sig huset i Søndergade 55 i Gørding for 1.175.000 kroner. Huset er solgt af Kateryna Pakhomova og Ruslan Kutsenko, som selv købte det 26. marts 2015. På daværende tidspunkt blev det handlet for 625.000 kroner.

Annonce

Mejsevænget 6, Ribe

To nye ejere af et hus i Ribe har handlet til en kvadratmeterpris, der ligger 30 procent under gennemsnittet i postnummeret. Huset på Mejsevænget 6 i Ribe er overtaget af Anders Antonsen Schmidt og Ane Sofie Foged Klemmensen for 1.192.500 kroner.

Annonce

Darum Kirkesti 7, St Darum

En ny ejer af et hus i St Darum har handlet til en kvadratmeterpris, der ligger 66 procent under gennemsnittet i postnummeret. Huset på Darum Kirkesti 7 i St Darum er overtaget af Caspar Søndergård Lauritsen for 375.000 kroner. Sælger er Rita Irene Schau.

Annonce

Svankærvej 21, Ribe

Tony Andersen Aaskov og Carina Jørgensen har købt huset på Svankærvej 21 i Ribe for 1.415.000 kroner. Huset er solgt af Carsten Ugelvig og Annemette Ugelvig, som selv fik papir på det 1. september 2011. Dengang kostede det 925.000 kroner.

Annonce

Løvsangervænget 5, Ribe

Huset på Løvsangervænget 5 i Ribe er overtaget af Dorte Jensen for 1.298.000 kroner. Huset er solgt af Laura Marie Pedersen.

Annonce

Sønderparken 48, Bramming

Ivalu Jensen Skovgaard og Morten Lindegaard Pedersen har overtaget huset i Sønderparken 48 i Bramming for 3.100.000 kroner. Huset er solgt af Lea Ladegaard Grønkjær og Nicolaj Grønkjær, som selv købte det 1. juli 2017. Dengang kostede det 2.695.000 kroner.

Annonce

Rebelsigvej 9, Rebelsig

En ny ejer af et hus i Rebelsig har handlet til en kvadratmeterpris, der ligger 62 procent under gennemsnittet i postnummeret. Michael Sørensen har overtaget huset på Rebelsigvej 9 i Rebelsig for 1.100.000 kroner. Det er Bodil Sørensen, der har solgt huset efter at have fået haft det 8. februar 2005. Salgsprisen hed dengang 1.050.000 kroner.

Denne artikels indhold er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog og Bygnings- og Boligregistret (BBR). Vi bringer denne artikel, fordi nyheder fra boligmarkedet er vigtig lokal nyhedsformidling.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Kræftsyge Tanja har skreget på hjælp til sin retarderede søn i årevis: 8-årige Victor slår sine klassekammerater og kan hverken alfabetet eller tegne en sol – alligevel sidder han i en helt normal skoleklasse

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Erhverv For abonnenter

10.000 biler i døgnet er ikke til at stå for: Vil bygge tank, vaskehal og fastfoodrestaurant

Aabenraa

Væltet borgmester har intet hastværk: Mulighederne er jo mange og eftervederlag sikrer økonomien

Billund

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Vejen For abonnenter

Line har hænderne skruet rigtigt på: Står selv for at renovere træskomandens gamle hus

Ribe Esbjerg HH

Vigtig underskrift: Anfører forlænger sin kontrakt med Ribe-Esbjerg

Kolding For abonnenter

Børnefamilie er flyttet fra Frederiksberg og tilbage til Signes barndomshjem på landet: Nu skal de bo med alle bedsteforældre som nærmeste naboer

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Aabenraa For abonnenter

Sådan får byrådsmedlemmer tingene til at hænge sammen: Nedsat tid, hurtige ben og køb af ekstra medarbejdertimer

Haderslev For abonnenter

Tre dybt kriminelle brødre venter på at blive sendt ud af landet

Esbjerg

Flere skoleelever har behov for særlig hjælp: Forældre føler sig svigtet - og kritiserer kommunen for at glemme børnene

Annonce