Annonce
Billund

Her er vinderne af de fem andre priser til sports- og kulturgalla

Fem andre priser blev også uddelt onsdag after. Her der det Christoffer Frost-Jensen Johansen fra Sdr. Omme IF Atletik og Motion, som vandt prisen for årets individuelle præstation. Foto: Andreas Bjerre
Foruden æresprisen blev fem andre priser uddelt onsdag aften til sports- og kulturgalla i Magion.
Annonce

Billund Kommune: Prisen for årets hold vandt styregruppen for Filskov mountainbikespor, Bo Henriksen, Henrik Arvad, Jørgen Herlufsen, Bøje Pedersen, Jacob Buhl og Klaus Mikkelsen.

Den fik de for deres arbejde med at skabe et mountainbikespor i det let kuperede terræn omkring Den Skæve Bane ved Filskov.

Prisen for årets individuelle præstation gik til Christoffer Frost-Jensen Johansen fra Sdr. Omme IF Atletik og Motion.

Den fik han, fordi han blandt andet har vundet DM Guld for U23 på 800 meter og DM Guld for U23 på 1500 meter.

Prisen for årets leder/træner gik til Silke Lundø Kristensen, instruktør på Grand Prix-holdene i Grindsted GIF Gymnastik.

- Hun er ikke blot instruktør for bare et Grand Prix-hold, men for hele tre hold og er selv aktiv gymnast på et. Hun går foran med et godt eksempel på godt kammeratskab og god sportsånd, og er et stort forbillede for sine gymnaster, lød det i indstilling af hende.

Prisen for årets spire gik til Cindy Kimberley Victoria Uzor fra De Grønne Pigespejdere i Grindsted.

- Da Cindy gik i 5. Klasse, kom hun selv og tilbød at blive hjælpeleder ved spirerne og Grønsmutterne. Cindy har været med på alle lejre, ture og udflugter i både ind og udland lige siden hun startede til spejder, lød det i instillingen.

Prisen for årets talent gik til 14-årige Anne Esther Hansen, der er kunstner.

- Anne har med sine blot 14 år deltaget i flere tegne konkurrencer - og vundet bl.a. KREA kampen på DR Ultra og vinder af DM i frihåndstegning på tid på Horsens Kunstmuseum, lød det i instillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce