Annonce
Læserbrev

Her er yderligere et par løsninger på parkeringsproblemet ved Tirpitz

Læserbrev: Det er altafgørende, at der findes en god løsning på parkeringsproblemet for naboerne, Blåvand og de besøgende.

Jeg indsendte et høringsvar for at sikre, at forslaget blev behandlet af plan- og teknikudvalget.

Det fremgår af min mail til forvaltningen, at jeg var i tvivl, om krydset på kortet var placeret rigtigt - da der var tale om marker, hvilket dog klart fremgår af mit høringsvar:

Uddrag:

”Høringssvar vedrørende p-plads ved Tirpitz.

Der hersker ingen tvivl om, at der er behov for flere parkeringspladser ved Tirpitz.

Den placering, der er bedst, er, når man kører fra Tirpitz' nuværende parkeringsplads ind imod Ho – så kommer der på venstre hånd en stor mark. Her kan der uden problemer laves en p-plads.

Denne placering gør, at man er ude over at skulle tænke i fredede arealer. Man forstyrrer ligeledes ikke sommerhusejere”.

Af høringsmaterialet fremgår både min mail (og hele høringssvaret).

På side 17 ses, at ejeren af Tane Hedevej 43 (op og ned af ”mine” forslåede marker) er villig til at sælge. Det tager to minutter længere at gå nede fra Tane Hedevej 43 til Tirpitz end fra den nuværende parkeringsplads. Målt med Endomondo.

Annonce
Tom Arnt Thorup. Arkivfoto: André Thorup
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce