Annonce
Rejser

Se listen: Her kan du stå på ski i Danmark

Sne lige til tiden. Netop som mange danskere endeligt måtte erkende, at skiferien i udlandet ikke bliver til noget, kom der hjælp fra oven. I statsskovene har alle fri adgang, og i de kommende dage bliver flere spor formentlig præpareret. Foto: Colourbox
I statsskovene er disse langrendsspor klar til skiløb, oplyser Naturstyrelsen.
Annonce

Her er bare et lille udsnit af steder at stå på ski. Følg udviklingen på blandt andet Naturstyrelsens og skiklubbernes hjemmesider.

Sønderjylland

Lindet Skov ved Toftlund. Se et kort over skisporet i Lindet Skov på udinaturen.dk og se, hvor sporet starter på google.

Stursbøl Plantage ved Jels. Se et kort over sporet i Stursbøl Plantage på udinaturen.dk og se, hvor sporet starter på google.

Haderslev Dyrehave, cirka to kilometer. Parkering ved Nørskovgårdvej. Link til p-plads udinaturen.dk.

Torp og Årtoft Plantager, cirka 10 kilometer. Parkering ved Tinglevvej mod nord og Plantagevej mod syd.

Sønderskoven ved Sønderborg, cirka tre kilometer. Parkeringsplads ved Egetoftevej ved Madpakkehuset, se udinaturen.dk

Fyn

Elmelund Skov. Der er lavet to kilometer spor ad stien ”Vandvejen”, der starter ved p-pladsen nær Bolbro. Fra p-pladsen Elmelund Vest er der lavet to sløjferuter på 2,5 kilometer og 3 kilometer, i alt cirka 7,5 kilometer spor. Læs mere og se kort over ruterne hos Odense Skiklub.

Vendsyssel

I Bunken Klitplantage er der lagt et spor ud. Start fra p-pladsen på Råbjergvej.

I Skagen Klitplantage er der spor i både den østlige og vestlige del. Sporene kan startes ved p-pladsen ved Den Tilsandede Kirke eller fra p-pladsen ved Rødstensvej.

I Tornby Klitplantage er der præpareret spor på stort set alle skovveje. Hvis man kører til p-pladserne i skoven, vil der komme spor forbi alle skovveje på nær Tornby Strandvej, som er Tornby-plantagens nordskel.

Bornholm

Bornholms Skivenner har præpareret en 1,5 kilometer og en 5 kilometer langrendsløjpe i Almindingen og forventer at lave flere spor, hvis forholdene tillader det. Følg den aktuelle status hos Bornholms Skivenner.

Kilde: Naturstyrelsen.dk. Listen bliver opdateret, hvis nye langrendsspor kommer til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce