Annonce
Vejen

Her kommer vi allesammen op i omdrejninger

Afdelingsleder i Vejen Idrætscenter Joye Meulengrath giver den alt, hvad den og børnene kan trække, når idrætscentret inviterer til Aktiv Sommercamp. Foto: Søren Dippel
44 piger og drenge giver den alt, hvad den kan trække i denne uge i Vejen Idrætscenter. De er allesammen deltagere i idrætscentrets Aktiv Sommercamp.
Annonce

Vejen: Det er svært ikke at få lettet rumpen, når Joye Meulengrath giver den som indpisker i Vejen Idrætscenters Hal 1. Det gør hun i denne uge i idrætscentrets Aktiv Sommercamp, og ikke færre end 44 piger og drenge er med - både på gulvet og rundt på gulvet, fristes man til at mene.

Tirsdag formiddag stod den på ballroom-fitness, og det gik selvfølgelig slet ikke stille af, for her er der for alvor gang i den. Alle deltagere kom i hvert fald godt op i omdrejninger med røde kinder og hurtig vejrtrækning som resultat.

- Så tager vi også lige en omgang freestyle, beordrede Joye Meulengrath.

Ballroom-fitness freestyle er slet ikke så vanskelig en disciplin, synes drengene her med fare for at blive kaldt slapsvanse. De to sløve bananer længst til venstre er Erik Jægersborg fra Belgien og hans kusine Emma fra Askov. Foto: Søren Dippel

Det var en kommando, som en håndfuld af de ældste drenge modtog med kyshånd. Med et uskyldigt blik smed de sig straks på gulvet og lod som om, de lagde sig til at sove. Freestyle er vel freestyle, lyder deres argument, hvis nogen skulle friste sig til at råbe slapsvanse eller sløve bananer.


Ved du hvad Joye, vi kan ikke se en dyt.

Juanna, sommercamp-deltager


Forinden havde samtlige deltagere fået besked på at gøre klar og vaske hænder på toilettet, hvorefter 44 entusiastiske piger og drenge satte i løb mod idrætscentrets toiletter.

Men da var al strøm i centret pludselig gået, og strømafbrydelsen skabte med det samme kaos på toiletterne.

- Ved du hvad Joye, vi kan ikke se en dyt, meddelte Juanna.

- Godt så. Så må I gerne sætte jer ned - alle jer, der ikke kan tisse i mørke, lød beskeden fra Joye Meulengrath.

Ballroom-fitness freestyle er for Ellen fra Lintrup også at kunne stå på hovedet. Foto: Søren Dippel

Mandag fik campens deltagere til opgave at bygge sæbekassebiler, for på fredag skal der arrangeres et sæbekassebilræs.

- Jeg har aldrig prøvet at bygge en sæbekassebil, siger Erik Jægersborg, der har taget turen til Vejen fra Bruxelles i Belgien for at kunne være med i Vejen Idrætscenters Aktiv Sommercamp.

Udenfor Hal 1 står flere af deltagernes forældre og kigger på gennem hallens store glasvæg.

Blandt de 44 piger og drenge, som er med i Vejen Idrætscenters Aktiv Sommercamp er - fra venstre: Emma fra Askov og Erik fra Belgien. Foto: Søren Dippel

- De seneste fire somre har Erik rejst fra Belgien for at være med i sommercampen og for at besøge sin kusine Emma hjemme hos os  i Askov. På grund af coronaen var fire af flyforbindelserne til Billund blevet aflyst, så Erik har måttet flyve fra Bruxelles til København og blive kørt i bil til Vejen for at kunne være med til Aktiv Sommercamp, siger Emmas mor Tine Meyer-Jægersborg.

Aktiv Sommercamp fortsætter til og med fredag den 10.juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce