Annoncørbetalt indhold

Her skal du købe dine beautyprodukter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Danmark er vi rigtig glade for beautyprodukter, og vi køber rigtig meget af det. Dog kan det hurtigt blive dyrt, hvis du både skal have det gode produkt til håret, ansigtet og kroppen. Mange af de populære og professionelle beautyprodukter, som du eksempelvis køber hos din frisør, er nemlig ofte ikke helt billige. En anden mulighed er at handle hos Beautycos, hvor du netop kan få de samme gode produkter, men til betydeligt færre penge!

Et stort udvalg

Annonce


Beautycos har et utrolig bredt sortiment, hvad angår beautyprodukter i forskellige former. Der er alt fra hårprodukter og hudpleje til makeup, barbergrej, dufte - og meget, meget mere! Produkterne er blandt andet fra kendte mærker, såsom Clinique, Elizabeth Arden, Hugo Boss og Lancome, som du sikkert kender. Udvalget er helt enormt! Beautycos har et af Danmarks største udvalg af beautyprodukter, og deres sortiment bliver kun større. Alle de populære og professionelle mærker, som du kan købe hos din lokale frisør, kan du købe hos Beautycos - bare til en meget billigere pris! Beautycos yder prisgaranti på hele deres sortiment, så du er altid sikret at få dine yndlingsprodukter til den bedste pris overhovedet.


Både webshop og fysisk butikker

Beautycos er ikke kun en webshop. De har nemlig også fysiske butikker fordelt over hele landet og bestræber sig ovenikøbet på at åbne 2 butikker om året - en voksende virksomhed! Beautycos har et professionelt team bestående af blandt andet frisører, negleteknikere, makeupartister og kosmetologer til at give dig den bedste vejledning og service. Hos Beautycos er det nemlig dig, som er i fuld fokus. Derfor bestræber Beautycos sig også på at have hurtig levering, så du kan få dine varer så hurtigt som muligt. Køb beautyprodukter hos Beautycos på hverdage inden klokken 16.00 og din pakke vil blive sendt samme dag! Hvis du bestiller i weekenden eller på helligdage, vil dine varer naturligvis blive sendt hurtigst muligt på den nærmeste hverdag. Du kan også bestille dine varer på webshoppen og få dem leveret til afhentning i en Beautycos butik nær dig helt gratis.


De bedste tips og tricks til skønheden

Derudover har Beautycos også sin egen blog, hvor der er masser af inspiration at hente, hvir du søger svar på beauty eller tips og tricks. Bloggen indeholder nemlig mange gode råd og guides, hvis du eksempelvis er i tvivl om, hvordan du bedst passer på din hud i vintermånederne, eller hvordan du plejer dit skæg bedst muligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.