Annonce
Sport

Herredouble stopper dansk nederlagsstime i Korea Masters

Sportxpress/Ritzau Scanpix
Mads Pieler Kolding og Carsten Mogensen var på vej mod exit, men klarede sig videre i Korea Masters.

Badmintonturneringen Korea Masters, der befinder sig på niveau 5, lignede en stor dansk skuffelse onsdag, men på falderebet blev der sørget for, at der fortsat er dansk deltagelse, når turneringen fortsætter torsdag.

Herredoublen med Mads Pieler Kolding og Carsten Mogensen sørgede for at holde fanen højt, da den i tre sæt vandt over Lee Chun Hei Reginald og Tam Chun Hei fra Hongkong.

Danskerne var ellers på vej mod exit bagud med 15-21, 8-10, men de svarede tilbage og vandt de to sidste sæt med 21-16, 21-16. Modstanderne førte ellers med 7-2 i det afgørende sæt.

Derimod er turneringen slut for den femteseedede herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup, der tabte med 16-21, 17-21 til kineserne Ou Xuan Yi og Zhang Nan.

I damedouble røg Maiken Fruergaard og Sara Thygesen ud efter et klart nederlag i to sæt til et sydkoreansk par.

Den eneste danske deltager i herresingle, Victor Svendsen, tabte også stort i to sæt til en taiwaner.

Allerede tirsdag blev mixeddoublen med Niclas Nøhr og Sara Thygesen ekspederet ud.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce