Annonce
forside

Herrefight endte med remis

FC Sydvest spillede uafgjort 2-2 mod Middelfart. Anders Thomsen scorede to gange på straffespark.Foto: Flemming Andersen

FC Sydvest 05 tog mandag eftermiddag mod Middelfart BK på hjemmebane. Kampen blev, for første gang i år, afviklet på Bank Parken i Tønder. Middelfart BK var forud for opgøret ubesejret i de foregående seks kampe, så der var ingen tvivl om, at hjemmebaneholdet skulle møde en formstærk modstander.

Det var tydeligt fra kampens begyndelse, at Middelfart BK havde det bedst med at være i boldbesiddelse. FC Sydvest kom dog mere og mere med i kampen, og efter 23 minutter scorer hjemmebaneholdets Christian Roost, men der dømmes offside.

34 minutter inde i kampen lykkedes det FC Sydvests Thawng at fremtvinge et straffespark, som bliver sikkert eksekveret af Anders Thomsen. Føringen holdt dog ikke længe, da udebaneholdets Søren Andreasen udligner til stillingen 1-1 efter 39. minutters spil.

- I den første halve time synes jeg, at vi står utrolig godt på banen, og vi lever på en masse omstillinger. Vi får kreeret en masse chancer, men i det sidste kvarter falder vi lidt fra hinanden. Distancen mellem vores kæder øges, og vi bliver lidt for passive i mange situationer, siger cheftræner Jacob Stolberg.

I anden halvleg er det FC Sydvest, der kommer bedst fra start.

48 minutter inde i kampen bliver FC Sydvests Jeppe Hansen belønnet med et straffespark efter en flot dribletur. Det eksekverer Anders Thomsen igen til stilling 2-1, og bliver dermed dobbelt målscorer. Føringen holdt dog ikke længe, da udebaneholdets dobbelte målscorer Søren Andreasen udligner til 2-2 efter 51 minutters spil.

Efterfølgende var der Middelfart, der prægede kampen, hvor de blandt andet var tæt på efter et skud på indersiden af stolpen. FC Sydvest 05 Tønder formåede dog at holde gæsterne væk fra endnu en scoring, og kampen endte 2-2.

- Anden halvleg blev en ren herrefight. Banen bliver sværere og sværere at spille på. I og med at vi ikke havde bolden så meget, så bliver det mere og mere tungt for os, konstaterer cheftræner Jacob Stolberg.

Jeppe Hansen gjorde en god figur i mandagens kamp.

- Vores lille terrier Jeppe Hansen spiller en formidabel kamp i dag. Han leverer et kæmpe stykke arbejde, og jeg gad godt at have en kilometertæller på hans fødder, afslutter cheftræner Jacob Stolberg med et smil på læben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Efter lokalplanbommert: Varde Bolig Administration lægger Ingeniørgruppen på køl

Sønderborg

Stæren er kommet til Als

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Annonce