Annonce
Tønder

Hesteejer overrasket i morges: Nu er kvies ejermand lokaliseret

Britta Andersen er normalt hesteejer, men i nattens løb har nogen lukket en sortbroget kvie ind i hendes hestefold på Slusevej i Højer. Hvem mangler en kvie, spørger hun nu. Privatfoto: Britta Andersen

HØJER: Da Britta Andersen mandag morgen som vanligt ville lukke sine to heste ud i folden på Slusevej, gjorde hestene modstand. Og det var der måske en god grund til:

- Hvad faen er det, der sker?, tænkte Britta Andersen, som hurtigt blev klogere, da hendes syn faldt på en sortbroget kvie, der havde indtaget hestenes territorium.

- Så så jeg, at den stod der, en kvie i folden, konstaterer Britta Andersen, der ikke plejer at holde hverken ko eller kvie.

Annonce

Hun antager, at nogle forbipasserende i løbet af aftenen, natten eller de tidliger morgentimer har observeret kvien på vejen og lukket den ind på marken:

- Jeg skyder på, at det er sket sent på aftenen. Nogen har set kvien og fået lokket den ind i folden.

Kvien var i hvert fald ikke på marken, da de to heste blev hentet ind ved 16-tiden søndag, konstaterer hesteejeren, der på Facebook skrev et opslag, hvor hun efterlyser kviens rette ejer:

"Jeg vil hjem, kom og hent mig. Nogen lukkede mig herind. Jeg keder mig, ingen vil lege med mig. Troede jeg fik to nye venner i morges, godt nok heste, de dansede, men åbenbart ikke af glæde, for de vendte om og gik hjem. Håber der er en, der mangler mig, og tager mig hjem", skriver Britta Andersen, der måtte trække sine to heste med sig hjem, da de ikke havde tænkt sig at dele pladsen med kvien.

Mandag eftermiddag meddelte Britta Andersen, at kviens ejermand er fundet via øremærket, og at kreaturet afhentes tirsdag.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Landsretten knuste forældres håb om at få dødssyg søn hjem i hans sidste tid: Må kun besøge ham tre gange om ugen

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Niels Christian var på øen, da vandet pludselig stod ind og tvang alle op i klitterne: Nu er det hans opgave at bekymre sig om næste digebrud

Varde For abonnenter

Kedelig Danmarksrekord: Giftige PFAS-stoffer fundet i tre grundvandsboringer i Varde Kommune

Haderslev For abonnenter

Anette husker at blive stemplet som dum af lærere i klassen: Hun droppede ud, da hun fik at vide, at hun "burde behandles som en luder"

Esbjerg

Vold, arbejdsskader og sygemeldinger: Stort svigt af glemte specialbørn rammer lærere og pædagoger som en hammer – nu forlanger fagbosser handling

Dall: Wammen fik sin aftale, Sofie Carsten sit arbejdsbud - og Ellemann og Pape fik vist sammenhold

Haderslev For abonnenter

Spillefugl misbrugte tre af firmaets MasterCards: Ludomanen blev bortvist efter at have spillet 43.000 kroner op på online casinoer

Får skandinavisk hovedsæde i Fredericia: Hæderkronet virksomhed runder 300 mio. kroner i omsætning

Billund

Sikkerhedslanding i Billund: Fly fra Lanzarote fik problemer i luften

Den afgående formand: DF's nekrolog bliver gjort til skamme

Sønderborg For abonnenter

Verdens stærkeste pige: Teaterdrømme bliver udlevet og nye venskaber opstår med Pippi på de skrå brædder

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Det kan blive dyrt for samfundet, at problemet med mangel på arbejdskraft ikke bliver løst

Billund

Ditte og Lise har startet populære legegrupper for hjemmepassere - og de har et fælles ønske til politikerne: Ny formand er lydhør

Annonce