Annonce
Haderslev

HFK bringer superligastemning hjem i stuerne

SønderjyskE-fans må ikke komme på stadion for at støtte deres klub. Men nu har Haderslev Fodboldklub taget initiativ til en måde, hvorpå superligastemningen kan komme hjem i stuerne. Fredag og lørdag er der mulighed for at købe stadion-pakker, hvor overskuddet går til SønderjyskE. Her kan man også sikre sig SønderjyskEs nye spillertrøje - en genforeningstrøje. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
HFK sælger stadionpølser og klubkassen med Fuglsang-pilsnere i en støttekampagne til fordel for SønderjyskE Fodbold. HFK er også de første, der sælger den nye SønderjyskE genforeningstrøje. Salget begynder fredag.
Annonce

Haderslev: 3F Superligaen er lig med følelser, fællesskab og fodboldfest.

For mange sønderjyder er fodbold også lig med en Fuglsang-pilsner og en stadionpølse på Sydbank Park, men desværre er det ikke muligt at komme på stadion i øjeblikket på grund af Covid-19-restriktionerne.

Alligevel bliver det nu muligt for SønderjyskE-fansene at bringe lidt Superliga-stemning hjem i stuerne.

Haderslev Fodboldklub (HFK) har nemlig lavet en støttekampagne, hvor klubben sælger stadionpølser fra Vollstedt og klubkassen med Fuglsang-pilsenere. Overskuddet af salget går til SønderjyskE Fodbold.

Genforeningstrøjen

I samarbejde med Hummel har SønderjyskE fået lavet en trøje, der hylder Genforeningen og mange års fredelig sameksistens og tæt samarbejde hen over grænsen.

Det mest iøjnefaldende symbol er grænselinjen på fronten af trøjen, der er adskilt af to farver – blåt og lyseblåt.

Under SønderjyskE-logoet er det officielle ”Genforeningen 2020”-mærke blevet påtrykt.

I nakkespejlet er der 56 striber – én stribe for hvert år, Sønderjylland var adskilt fra Danmark.

På en strimmel i nakken er SønderjyskE’s motto ”Én landsdel – Ét sammenhold” skiftet ud med ”En landsdel – En del af Danmark”.

Desuden er alle sønderjyske byer med mere end 200 indbyggere igen indskrevet på indersiden af trøjen, og bemærk også de hvide ærmer, som er en kærlig hilsen til trøjen i 2015/2016, hvor fodboldklubben vandt sølv.

Kilde: SønderjyskE

Annonce

Støttepakker

HFK åbner fredag 29. maj mellem 15 og 18 fanboden på Sydbank Park (under Pro Tech CNC-tribunen ud mod Louisevej), og lørdag den 30. maj fra klokken 10 – 13 samt torsdag den 4. juni fra 15-18 og 5. juni mellem 10-14 er der igen åbent. Her kan alle fans bedste drive-in-stil – dog på gåben og med hensyntagen til Covid 19-restrikter sin støttepakke.

Der er mulighed for at købe to typer af pakker.

Pakke er en klubkasse med otte Fuglsang Blue Bird-fanøl og en pakke med 10 ægte stadion-ringridere fra Vollstedt til 225 kroner.

Pakke to er en klubkasse med otte Fuglsang Blue Bird-fanøl, en pakke med 10 ægte stadion-ringridere fra Vollstedt og et SønderjyskE-halstørklæde til 350 kroner.

Pakkerne kan også bestilles via HFK’s Facebook-side, og der er levering i postnummer 6100 og 6500 for en merpris på 25 kroner.

Annonce

Ny genforeningstrøje

SønderjyskE får en ny klubtrøje. I anledning af 100-året for Genforeningen i 1920 er det en genforeningstrøje. Det officielle salg af den nye SønderjyskE genforeningstrøje er egentligt sat til søndag den 7. juni, men HFK har fået lov til at lave en forpremiere, og trøjen vil således også være til salg i boldgaden allerede fra fredag den 29. maj.

HFK har 400 trøjer til salg, og de sælges efter ”først til mølle”. Voksenstørrelser koster 500 kroner. Børnestørrelser 450 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce