Annonce
Aabenraa

Historisk bygning udlejes som kontorhotel

Voxeværket har indtaget det gamle kredshus på Madevej i Aabenraa, som nu er blevet til et kontorhotel. Arkivfoto.
Familiefirmaet Voxeværket, der i forvejen driver tre andre kontorhoteller i Aabenraa Kommune, har overtaget Kredshuset i Aabenraa. 65 procent af pladsen er udlejet.

Aabenraa: En af Aabenraas mest markante bygninger, Kredshuset, skal fremover drives af virksomheden Voxeværket, som vil bruge huset som kontorhotel.

Det betyder, at mindre virksomheder vil få mulighed for at leje kontorer i bygning, og dermed få både en markant og en central adresse.

Voxeværket driver nu i alt 20 kontorhoteller over hele landet. Firmaet ejer ikke Kredshuset. Det gør Stenbjerg Ejendomme A/S, som købte det af Slots- og Ejendomsstyrelsen for 11 år siden.

Stenbjerg Ejendomme har selv lejet lokalerne ud til mindre firmaer. En af de gamle lejere er der stadig, og flere nye er kommet til.

Ifølge Henrik Oxe, der driver Voxeværket sammen med sin søn Marcus, er cirka 65 procent af lokalerne i Kredshuset lejet ud på nuværende tidspunkt.

- Der er alt i alt 70-80 kontorpladser i bygningen, men den gamle rådssal bliver ikke indrettet til kontor. Den kan virksomhederne leje til møder og lignende, forklarer Henrik Oxe.

Bygning fra tysk tid

Brødtekst

Flere muligheder

Voxeværket driver også kontorhotellet i Bjerggade i Aabenraa, og i en del af det gamle rådhus i Rødekro. Desuden har virksomheden 1000 kvadratmeter kontorfaciliteter til udlejning på lejrvejen i Padborg.

Det var udsigten til, at to store datacentre kom til området, som fik Voxeværket til at interessere sig for Aabenraa. Nu ser det ud til at have lange udsigter med datacentre, men Henrik Oxen er alligevel optimist.

- Der sker noget i området. Der er mange små virksomheder, som gerne vil leje velbeliggende kontorlokaler, fastslår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce