Annonce
Vejen

Historisk direktørskifte hos Dinesen i Jels

Thomas Dinesen, til venstre, overlader pladsen som administrerend direktør for Dinesen i Jels til 35-årige Dennis Stokholm. Pressefoto: Søren Solkær
35-årig Dennis Stokholm bliver ny administrerende direktør for Dinesen, der holder til i Jels. For første gang i 122 år overdrages posten til en person udenfor Dinesen-familien.
Annonce

Jels: I 122 år har det været et medlem af Dinesen-familien, der har haft plads i direktørstolen hos virksomheden Dinesen, der holder til i Jels.

Men nu er det slut. Thomas Dinesen overlader posten som administrerende direktør til 35-årige Dennis Stokholm.

Dennis Stokholm er langt fra et nyt skud på stammen hos Dinesen. Han har været i virksomheden gennem ti år, hvor han senest kommer fra rollen som produktionsdirektør.

- Efter ti år hos Dinesen kender vi Dennis utrolig godt, og han lever i den grad virksomhedens værdier. Vi har ansat Dennis til denne store opgave, da han både er meget målrettet og har det store overblik, men også evnen til at gå helt ned i detaljen, når der er behov for det. Samtidig kan han med sin meget fine personlighed samle virksomheden, så alle forstår, hvad vi skal og hvorfor, siger Thomas Dinesen i en pressemeddelelse.


Jeg ser et enormt potentiale i at kombinere dette stærke fundament med en strategisk professionalisering af driften. Med fokus på hovedelementer som mennesker, nærværende og synlig ledelse, struktur, processer og digitalisering, er der meget højt til loftet. Min ambition er at skabe et solidt fundament, så vi kan vækste kontrolleret på både top- og bundlinje.

Dennis Stokholm, ny adminitrerende direktør, Dinesen


I sin nye stilling som administrerende direktør styrer Dennis Stokholm - i samarbejde med direktionen - mod en professionalisering af driften af virksomheden, der skal sikre fortsat vækst og udvikling.

Annonce

Et solidt fundament

- Passion og entreprenørånd har været drivkraften, som har bragt Dinesen til det niveau, vi har i dag. Jeg ser et enormt potentiale i at kombinere dette stærke fundament med en strategisk professionalisering af driften. Med fokus på hovedelementer som mennesker, nærværende og synlig ledelse, struktur, processer og digitalisering, er der meget højt til loftet. Min ambition er at skabe et solidt fundament, så vi kan vækste kontrolleret på både top- og bundlinje. Jeg og bestyrelsen har et klart mål om, at forretningen skal vækste væsentligt over de kommende år, siger Dennis Stokholm.

Tankerne om at overdrage direktørposten til Dennis Stokholm får fire år tilbage, og Thomas Dinesen og Dennis Stokholm har arbejdet intenst på at gøre ham parat til den nye rolle. I samme periode har femte generation overtaget 75 procent af virksomheden, og der er etableret en ny og ambitiøs bestyrelse.

Familien ønsker i fremtiden at bruge sine kræfter på at udvikle Dinesen, så virksomheden også i de kommende generationer forbliver attraktiv og relevant for både kunder og medarbejdere.

Dinesen

Dinesen er en dansk, familieejet virksomhed, der i 122 år har været drevet af passionen om at skabe skræddersyede løsninger i træ, som rækker ud over det traditionelle.

Virksomheden har base i Jels, hvor produktionen også finder sted.

Gennem fire generationer har Dinesen skabt massive planker i træ til gulve, vægbeklædning, lofter og andre interiørelementer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce