Annonce
Varde

Historisk: Nordenskov UIFs volleyball-herrer skal spille med i Final 4-pokalturneringen

Nordenskov UIF har sikret sig billet til at spille i Final 4. Arkivfoto, PR

Nordenskov: For første gang i klubbens historie er Nordenskov UIFs volleyball-herrer klar til at spille med i pokalturneringen Final 4. Det stod klart, da holdet i weekenden "løste billet" til turneringen gennem en 3-1 sejr på udebane over Hvidovre. En "knald eller fald"-kamp, der betød masse af intensitet og spænding.

- At kvalificere sig til Final 4 har ikke i sig selv været et mål for os i år, men det er da ikke nogen hemmelighed, at vi er ret godt tilfredse på vestjysk. Dels får vi bekræftet, at vi har det der skal til, for at være med til det sidste, selvom vi stadig er novicer i toppen af dansk volley, men endnu vigtigere så får vi nu nogle flere "alt eller intet"-kampe at øve os på, før slutspillet i danmarksturneringen går i gang, siger sportschef Jakob Møller i en pressemeddelelse.

Final 4 afvikles fredag og lørdag den 21. og 22. februar 2 i Ny Stadionhal ved Ceres Park i Aarhus, for både herrer og damer. Semifinalerne fredag og finalerunde lørdag. Udover Nordenskov er de forsvarende mestre Gentofte, de mangedobbelte vindere BK Marienlyst samt ASV fra netop Aarhus kvalificeret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce