Annonce
Haderslev

Historisk Samfunds Haderslev-kreds fik nye kræfter med Fuglsang

Sven-Erik Raun er ny formand for Historisk Samfunds Haderslev-kreds. Onsdag aften genoptog foreningen sine aktiviteter efter at have ligget brak i et stykke tid. Det skete med en rundvisning på Fuglsang med efterfølgende generalforsamling. Foto: Historisk Samfund
Annonce

Det var Hans Schultz Hansen, formand for moderforeningen, der onsdag aften aflagde beretning og ledede generalforsamlingen i Historisk Samfund Haderslev. Årsagen var sygdom hos den hidtidige formand, Karl Erik Olesen.

Generalforsamlingen blev holdt på Bryggeriet Fuglsang med rundvisning og et kort oplæg af bryggeridirektøren Henning Fuglsang, der sammen med sine to fætre udgør ledelsen i den familieejede virksomhed.

På generalforsamlingen var der genvalg til bestyrelsen af Kirsten Fynbo og Ellen Jensen, begge Skodborg, samt nyvalg af Inge Rogat Møller, Vonsbæk, Gunnar Fink, Hoptrup, og Sven-Erik Ravn, Hjartbro.

Hans Schultz Hansen takkede Karl Erik Olesen for mange års arbejde. Han har været bestyrelsesmedlem i 30 år og formand i 27 år.

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Gunnar Fink som kasserer og Sven-Erik Ravn som formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce