Annonce
Kultur

Hitband klar til Tulipanfest-finalen 2020

Tulipanfesten i Ribe starter altid med et brag af en fest til Tulibierfest, men arrangørerne har nu fundet det store musiknavn, der slutter Tulipanfesten i Ribe af i teltet på Hovedengen. Fotograf: André Thorup
Tulipanfestkomitéen har nu en vigtig del af Tulipanfest 2020 på plads, da man har booket hovednavnet til finalefesten.
Annonce

Ribe: Selv om der stadig er tid til Tulipanfesten i 2020, er der arbejdet på højtryk bag kulisserne for at finde det helt rigtige band til at afslutte festen til den traditionsrige finalefest i teltet på Hovedengen.

Flere navne har været i spil, men musikkonsulent Søren Pabst fra Tulipanfest-komitéen forklarer, at man nu er klar med det helt rigtige navn.

- Efter Spar2 stoppede med at spille, har vi søgt lidt efter det rette setup omkring vores Finalefest. I 2019 havde vi besøg af Hit Med 80’erne, og der følte vi egentlig, at vi ramte helt perfekt i forhold til det udtryk vi gerne vil komme med. Derfor har vi valgt at booke dem igen i 2020, siger Søren Pabst og forklarer, at man derudover har satset lidt større og fundet et ekstra band med masser af kvalitet og pondus. I 2020 vil man dermed kunne opleve Andreas & Company på den store scene i teltet, der sætter det sidste finish på en storslået aften.

- Vi har også snart de sidste bookinger på plads til DJ-NIGHT, og vi glæder os til at fremvise resten af vores 2020-plan, hvor vi igen har valgt at satse endnu større, for at give noget tilbage til alle vores gæster, der støtter os år efter år, siger Søren Pabst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce