Annonce
Kultur

Hitband klar til Tulipanfest-finalen 2020

Tulipanfesten i Ribe starter altid med et brag af en fest til Tulibierfest, men arrangørerne har nu fundet det store musiknavn, der slutter Tulipanfesten i Ribe af i teltet på Hovedengen. Fotograf: André Thorup
Tulipanfestkomitéen har nu en vigtig del af Tulipanfest 2020 på plads, da man har booket hovednavnet til finalefesten.

Ribe: Selv om der stadig er tid til Tulipanfesten i 2020, er der arbejdet på højtryk bag kulisserne for at finde det helt rigtige band til at afslutte festen til den traditionsrige finalefest i teltet på Hovedengen.

Flere navne har været i spil, men musikkonsulent Søren Pabst fra Tulipanfest-komitéen forklarer, at man nu er klar med det helt rigtige navn.

- Efter Spar2 stoppede med at spille, har vi søgt lidt efter det rette setup omkring vores Finalefest. I 2019 havde vi besøg af Hit Med 80’erne, og der følte vi egentlig, at vi ramte helt perfekt i forhold til det udtryk vi gerne vil komme med. Derfor har vi valgt at booke dem igen i 2020, siger Søren Pabst og forklarer, at man derudover har satset lidt større og fundet et ekstra band med masser af kvalitet og pondus. I 2020 vil man dermed kunne opleve Andreas & Company på den store scene i teltet, der sætter det sidste finish på en storslået aften.

- Vi har også snart de sidste bookinger på plads til DJ-NIGHT, og vi glæder os til at fremvise resten af vores 2020-plan, hvor vi igen har valgt at satse endnu større, for at give noget tilbage til alle vores gæster, der støtter os år efter år, siger Søren Pabst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

3F Kolding er uforstående over for at Danfoss flytter fabrik til Polen

Haderslev

Klosterkirkegården mister toppen

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Annonce