Annonce
Tarm

Hjælp Tarm/Foersom GF og Tarm IF - stil op til cykelsponsorløbet

Igen i år er der cykelsponsorløb i Tarm, hvor Tarm/Foersom GF og Tarm IF samler penge ind til foreningsarbejdet. Privatfoto: Georg Guldager
Annonce

Tarm: Det efterhånden traditionsrige cykelsponsorløb for Tarm/Foersom GF og Tarm IF afholdes igen i år. Denne gang søndag den 20. september ved Tarm Idrætscenter.

- En søndag, ja nu prøver vi noget nyt, derved kolliderer man ikke med, at der er hold der skal på lejrskole eller spille kamp i foreningerne. Covid-19 har allerede og kan stadig bremse for vore mange indtjeningsmuligheder, og vi har derfor lige præcis brug for STOR opbakning til Cykelsponsorløbet. Sponsorløbet afvikles igen på vejene omkring idrætscentret, Skovvej, Solsortevej og Vibevej. Det viser sig at være en god ide, da man jo så samtidig kan bruge idrætscentrets faciliteter. Og fra kl. 9.30 er der gratis rundstykker, kaffe/te og juice klar, fortæller Georg Guldager fra arrangørerne.

Alle har mulighed for at komme og hjælpe klubberne med at cykle penge ind til ungdomsarbejdet i de to foreninger. Alt hvad der kræves, er et transportmiddel på hjul med rugbrødsmotor. Husk hjelm.

- Der laves en lille bane på P-pladsen til de mindste op til 6 år, her kan køres på cykler, løbecykler med og uden støttehjul, i denne gruppe er der præmier til alle, fortæller Georg Guldager.

Der køres i to aldersklasser på en 1000 meter lang bane lige ved idrætscentret. Det betyder, at dem der er med som tilskuer, samtidig kan nyde frokosten fra grillen, mens der bliver kørt penge ind til foreningerne.

- Med stor tilstrømning især af børn og unge mennesker er der behov for at støtte, så det er vigtigt, at der er mange, der møder op for at cykle penge ind til de to foreninger. Der er præmier til vinderne i de enkelte grupper. Der vil også blive trukket lod om ekstra gaver udloddet af forskellige sponsorer. Som tidligere år trækker vi lod blandt alle deltagere om en ny cykel der er sponsoreret af Sportens Venner i Tarm. Der vil være opstillet hoppeborg på parkeringspladsen ved idrætscentret hvis vejret tillader, slutter Georg Guldager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce