Annonce
Billund

Hjælpepakkerne til hjemmemarked tager fart i Vorbasse

Disse tre figurer bliver gennemgående i det virtuelle Vorbasse Marked. De vil tage gæsten i hånden og fortælle, hvordan det hele foregår. Foto: Privat
Forberedelserne til Vorbasse Hjemmemarked er i fuldt sving. Det er ikke, som det plejer, men der er hjælpepakker på vej. Håbet er at sælge 300 styk.
Annonce

Vorbasse: Det præcise antal af bestilte hjælpepakker har formand for Vorbasse Marked - i år Vorbasse Hjemmemarked - Brian Madsen ikke, men der er tale om et tal mellem 100 og 200 styk, og dermed er tingene på vej i den rigtige retning.

- Og der er stadig rigtig godt gang i den - jo tættere på vi kommer uge 29, jo mere sker der, jo flere bliver der solgt, siger Brian Madsen, der håber at få solgt i hvert fald 300 hjælpepakker til sultne markedsgængere, der må blive hjemme.

- Vi regner med at pakke og levere dem i uge 28. Bestillingerne er meget lokale - dem kører vi selv rundt med, men der er også bestillinger fra Fyn, og dem sender vi til, siger Brian Madsen, der i øvrigt følger den sidste håndspålæggelse af hjemmesiden, der skal flytte hele hjemmemarkedsuniverset. Dertil er han ved at finde kræmmere, der vil være med online.

Annonce

Fest i haver

- Mange synes, det hele er lidt nyt, men det er faktisk rigtig simpelt at være med, siger Brian Madsen, der erkender, at det hele er meget anderledes. For eksempel er der ikke i nærheden af det samme antal frivillige i gang, som der plejer at være - der skal hverken store eller små telte op, og markedspladsen ligger øde hen.


Vi er i gang med at sende info ud til kræmmerne om, at online ikke er farligt, og der er ikke noget loft for, hvor mange der kan være med online.

Brian Madsen, Vorbasse Hjemmemarked


- Men i uge 28 bliver vi ti i markedshallen, hvor vi skal pakke hjælpepakker, siger Brian Madsen, der er ret sikker på, at der kommer liv i byen, selvom det fysiske marked ikke bliver til noget.

- Jeg er sikker på, at der bliver fest i rigtig mange haver. Folk plejer jo at være frivillige, og når de ikke skal være det, bliver der mere tid til at hygge sig sammen, siger Brian Madsen, der selv plejer at skulle stå stand-by 24-7 i uge 29, men sådan bliver det ikke i år.

- Så jeg vil også være at finde i en eller anden have med fest og hygge, siger Brian Madsen, der håber, at hjælpepakkerne til 499 kroner stykket vil støtte godt op om de lokaler fester.

Pakken består blandt andet af en kasse øl, en t-shirt, kildevand, en partypack fra Gajol og fuld adgang til hjemmemarkedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Esbjerg

Bisiddere nægtes fortsat adgang til møder på jobcenter: - Uværdigt, at systemet tromler borgerne

Annonce