Annonce
Sønderborg

Hjemmearbejde for administrative medarbejdere fortsætter på nuværende niveau

De administrative medarbejdere i Sønderborg Kommune skal arbjede med at arbejde hjemmefra i hold. Det har kommunens krisestab besluttet. Arkivfoto: Claus Thorsted
Krisestaben i Sønderborg Kommune har besluttet at fastholde det nuværende niveau for hjemmearbejde, der gælder for administrative medarbejdere.
Annonce

Sønderborg Kommune: De administrative medarbejdere i Sønderborg Kommune skal fortsætte med at arbejde hjemmefra i hold. Beslutningen kommer efter statsministerens forlængelse af anbefalingen om hjemmearbejde til den 2. januar 2021. Krisestaben følger dog situationen tæt og justerer løbende, hvis det bliver nødvendigt.

For at sikre en god løsning af kommunale opgaver og for at undgå smittespredning af covid-19 efter de nyeste coronarestriktioner har kriseberedskabet i Sønderborg Kommune besluttet at forlænge hjemmearbejdet for administrative medarbejdere.

-Der er fortsat fokus på, at det ikke må påvirke de borgerrettede funktioner, og det er vigtigt for os, at kommunens medarbejdere kan løse opgaver til gavn og glæde for borgerne. Men vi lever i en coronatid, og vi følger derfor situationen tæt og justerer løbende, hvis det bliver nødvendigt, siger kommunaldirektør Tim Hansen.

De hjemsendte medarbejdere har indtil nu arbejdet i hold, så alle fortsat har en tilknytning til arbejdspladsen og kollegerne. Den praksis fastholdes så vidt muligt i den kommende periode.

På baggrund af krisestabens udmelding vil chefgrupperne drøfte den videre håndtering af hjemmearbejde i forvaltningerne og eventuelle justeringer vil blive meldt ud på de enkelte arbejdspladser.

Aktiviteterne i Udviklingshuset HR fortsætter som planlagt. Medarbejderne har imidlertid skærpet opmærksomheden på Covid-19-restriktionerne.

Krisestaben opfordrer til, at flest mulige møder og arrangementer afholdes digitalt, og at man har fokus på, at fysiske møder - på tværs af enheder - skal ske i begrænset omfang.


Der er fortsat fokus på, at det ikke må påvirke de borgerrettede funktioner, og det er vigtigt for os, at kommunens medarbejdere kan løse opgaver til gavn og glæde for borgerne.

TIm Hansen, kommunaldirektør Sønderborg Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Corona sender en hel skole hjem: 500 elever må tidligst komme i skole igen på tirsdag

Danmark

Lyt til Danmark fortæller: Journalist Kasper Løvkvist var øjenvidne til grædende statsminister - hør hans oplæsning her

Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce