Annonce
Varde

Hjemmebanefordelen skal udnyttes maksimalt i SIF Ansagers hjemmekamp mod Rækker Mølle

SIF Ansagers cheftræner for kvinderne, Jens Ole Matthiesen, vil bruge spillepause til at få samspillet på holdet gjort endnu bedre. Arkivfoto

Håndboldkvinderne fra SIF Ansager er presset i bunden af 2. division frem mod søndagens hjemmekamp imod Rækker Mølle Håndbold. Holdets cheftræner, Jens Ole Matthiesen, vil drage fordel af holdets stærke hjemmebane.

Annonce

Ansager: - Rækker Mølle er favorit. Det er vigtigt, at vi står imod deres fysiske pres og kommer udover stepperne. Vi har været klart bedst på hjemmebane og det skal vi ud og vise, siger Jens Ole Matthiesen, cheftræner for SIF Ansager.

SIF Ansager ligger næstsidst i 2. division med 8 point - lige så mange som Team Esbjerg HK 2 og TPI-Odense, der indtager de omkringliggende placeringer. Der hviler derfor et stort pres på vestjyderne, når de søndag tager imod Rækker Mølle Håndbold i Skovlund/Ansagerhallen.

- Der er ingen hold, som er sikre på at undgå nedrykning, og med fem kampe tilbage, kan alt ske. Vi skal have minimum fire point mere for at være sikre, så en sejr på søndag ville være enormt vigtig, siger Jens Ole Matthiesen.

Annonce

Teambuilding på skemaet

Efter søndagens kamp går SIF Ansager og resten af 2. division ind i en lang pause på tre uger, og cheftræneren har allerede planlagt, hvad den skal bruges på.

- Vi skal ud og arbejde videre med at sammentømre holdet. Vores trup er fyldt med dygtige spillere, så nu er det min opgave at få det bedste ud af den i forårets resterende kampe, afslutter Jens Ole Matthiesen.

Kampen spilles søndag 3. februar klokken 12:30 i Skovlund/Ansagerhallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce