Annonce
SønderjyskE

Hjemmeholdets bedste var ikke til at vride et smil ud af

Alexander Bah-afløseren Jeppe Simonsen kunne smile efter udligningen til 1-1, men senere stivnede de sønderjyske smil. Foto: Frank Cilius/Scanpix.
Jeppe Simonsen leverede en glimrende indsats som afløser for Alexander Bah, der blev skadet under opvarmningen, men trods en god indsats og et flot mål erkendte han, at resultatet var forfærdeligt.

REAKTIONER: Når ens hold taber 1-4 er det svært at glæde sig over, at man som reserve har fået chancen og spillet en god kamp.

For Jeppe Simonsen var det umuligt. SønderjyskE-målscoreren var ikke til at vride et smil ud af efter nederlaget mod FCN.

- Måske er jeg tilfreds i morgen eller i overmorgen, men lige nu er jeg mega irriteret. Vi er et hold. Vi vinder sammen, og vi taber sammen, så derfor er jeg da overhovedet ikke tilfreds, sagde han.

- Resultatet var forfærdeligt.

Simonsen udlignede for SønderjyskE med en flot scoring i første halvleg, hvor hjemmeholdet egentlig var det bedste hold.

- Jeg synes egentlig, vi spiller en rigtig fin første halvleg og holder dem fra chancer. De scorer godt nok et rigtigt flot mål. Det er meget godt sparket ind. Vi kom tilbage, men i anden halvlegs første fem minutter har de to chancer og får scoret på dem. Rigtig kynisk, erkendte Simonsen, der håber på mere regulær spilletid i den kommende tid.

- Jeg håber da at få mere spilletid, men vi har en rigtig stærk trup, konstaterede han.

Alexander Bah måtte opgive at spille kampen efter opvarmningen.

- Jeg kunne mærke lige med det samme, at der var et stræk i baglåret. Så blev vi enige om, at der ikke var nogen grund til at tage nogen chancer. Vi har et tæt program, og jeg vil være ked af, hvis jeg skal være ude i fire kampe i stedet for en, sagde Bah efter kampen.

Annonce

Manglende stabilitet og modenhed

Glen Riddersholm ærgrede sig over, at hans hold efter en godkendt første halvleg ikke spillede modent nok efter hans overbevisning.

- På forhånd var det vel os, der skulle være det erfarne hold, der skulle spille afklaret og klogt, og der, må vi sige, at det formår vi ikke, mente SønderjyskE-træneren.

Han så FCN lukke kampen med to hurtige mål lige efter pausen i to situationer, hvor sønderjyderne blev brudt op i venstre forsvarsside.

- Det er to forskellige situationer. Den ene er efter en standardsituation, og den anden er efter åbent spil, så det er svært at lave paralleller, sagde Riddersholm.

Efter målet til 1-3 var han utilfreds med sit hold.

- Så skuffer præstationen mig derfra, for man kan se, at vi på den ene side vil jagte et resultat, og det giver også et par rigtig store muligheder, hvor vi kan reducere, men effektiviteten skal være der, hvis vi skal slå tilbage. Igen må vi også sige, at selv om vi har de muligheder, så fra 1-3 spiller vi ikke med den stabilitet og modenhed, som jeg synes, vi har gjort i mange kampe. Vi holder os ikke til planen, vi forcerer, og vi laver mange fejlafleveringer. Lige pludselig hænger vi ikke sammen i presset, og det er de rigtig dygtige til med deres fart og deres individualitet. Så finder de nogle rum, og det gør det svært for os, konstaterede han.

Riddersholms trænerkollega, FCN-træner Flemming Pedersen, glædede sig over, at nogle at tingene fra forberedelserne gav bonus i Haderslev.

- Det er direkte fra træningsbanen, sagde den vindende træner om de to scoringer i begyndelsen af anden halvleg.

- Vi ville gerne ned bag deres backs og have de flade indlæg, sagde han smilende.

Hjemmeholdets lejr var derimod ikke til at vride et smil ud af. Forståelig nok.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce