Annonce
Esbjerg Energy

Hjemmekamp mod Herlev: Esbjerg Energy stadig uden fire profiler

Felix Scheel har været forrygende spillende på det seneste, og det bliver et boost for Esbjerg Energy, når han vender tilbage. Det sker dog ikke tirsdag aften mod Herlev. Foto: Jacob Schultz
Felix Scheel og Cam Knight tæt på at være klar. Jordan Smotherman venter stadig på sin arbejdstilladelse, mens Jeppe Vinther er længst væk fra spilletid.

Den gode nyhed er, at Esbjerg Energy efter al sandsynlighed har to af sine skadede profiler til de kommende svære kampe mod Aalborg i både ligaen og til semifinalen i Final4 - den knap så gode nyhed er, at de ikke er med i tirsdagens ligakamp hjemme mod Herlev.

Forwarden Felix Scheel gav ellers over for youtube-kanalen YellowTv forleden udtryk for, at han regnede med at være klar.

- Forhåbentlig er jeg klar igen mandag, så jeg kun går glip af tre kampe, sagde forwarden efter hjemmesejren over Odensen - han har haft hånden i gips.

Men selv om Scheel træner med igen, kommer kampen tirsdag ifølge avisens oplysninger for tidligt for Scheel. Klubben tager ingen chancer og venter i stedet med at sende ham i kamp - måske allerede på fredag mod Aalborg, måske søndag mod samme modstander. I hvert fald skulle det være helt sikkert, at han er klar til Final4, hvor modstanderen i semifinalen som bekendt også er Aalborg - den kamp spilles i Aalborg næste fredag.

Til den tid skulle både Cam Knight og Jordan Smotherman også begge være klar. Cam Knight er ifølge avisens oplysninger lige så tæt på at være klar som Scheel, men også han skånes frem mod større opgaver end en hjemmekamp mod Herlev.

Jordan Smotherman landede i Esbjerg i sidste uge, men han venter stadig på sin arbejdstilladelse, og det er umuligt at sige, hvornår han er klar. I bedste fald når han at møde Aalborg i ligaen, inden det går løs i Final4.

Sidste mand på lazarettet er Jeppe Vinther, der fortsat er et pænt stykke fra et comeback, efter at han fik en puck i ansigtet i en kamp mod SønderjyskE kort før nytår. Der går formentlig mindst en måned, før han er klar igen.

Annonce

Herlev har det svært mod de bedste

Tirsdagens modstander Herlev kommer fra to friske nederlag på hjemmebane mod Rungsted og SønderjyskE. I begge tilfælde var nederlagene smalle, og mod Rungsted fik Herlev kæmpet sig tilbage fra 2-4 og måtte først overgive sig efter forlænget spilletid.

Herlev er den modstander, Esbjerg Energy har mindst erfaring med i denne sæson. De to hold har således kun mødt hinanden to gange - begge gange i Esbjerg. I begge tilfælde endte med klare hjemmesejre på henholdsvis 5-2 og 6-0. Der skulle have været et tredje indbyrdes i Herlev, men det måtte aflyses tilbage i oktober. Herlev ligger lige nu tredjesidst i ligaen med 42,5 point - de 7,5 af de point er hentet på fem aflyste kampe.

Herlev har i denne sæson spillet ni kampe mod holdene i top-tre, Rungsted, Aalborg og Esbjerg Energy, og har endnu den første sejr til gode.

Kampen mellem Esbjerg Energy og Herlev spilles tirsdag 19.00

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce