Annonce
Tønder

Hjemmeplejens nye "sorte" biler

Annonce

Læserbrev: På mandag får hjemmeplejen i Tønder Kommune leveret ca. 100 nye ”sorte” biler. De næste fem år skal hjemmeplejen i Tønder kommune køre i fossildrevne biler. Der er ellers tidligere lavet en undersøgelse af, om det kunne lade sig gøre at skifte flåden af biler til hjemmeplejen ud med el og hybridbiler.

Problemet med den undersøgelse er at der kun indgik et bilmærke i undersøgelsen. Nemlig VW. I dag er hjemmeplejens biler Renault. Det har undret os meget, at man end ikke undersøgte, hvad prisen ville være, hvis man valgte Renault eller et andet mærke. Der er som om, at flertallet i Tønder Kommune lukker øjnene for den klimaudfordring, vi står overfor. Det kan blandt andet se ved, at man heller ikke fra flertallet side ønsker, at Tønder Kommune skal købe grøn strøm kommunens bygninger.

Gad vide hvornår det går op for flertallet i kommunalbestyrelsen, at vi bor bag et dige og dermed er et af de mest udsatte områder i Danmark, når det handler om klimaforandringer. Man kan kun håbe, at borgerne i Tønder kommune træffer et mere klimavenligt valg i november 2021.


Gad vide hvornår det går op for flertallet i kommunalbestyrelsen, at vi bor bag et dige.

Fra læserbrevet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Aabenraa For abonnenter

Færre busafgange: Familielivet på Vollerup Byvej kræver mange bilture

Annonce