Annonce
Vejen

Hjemmeundervisning: Byrådsmedlem og lærer roser forældre og elever

Maya Ryom Mønster, lærer og byrådsmedlem, har oprettet en "rosetråd" til elever og deres forældre for deres håndtering af hjemmeundervisningen under corona. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Vejen: Roserne går flere veje, når det gælder hjemmeundervisning under corona. Maya Ryom Mønster, løsgænger i byrådet og selv lærer, har på Facebook ligefrem oprettet en "rosetråd".

- Det er en "rosetråd" til eleverne og deres forældre, så de ikke føler, det er vildt meningsløst. Jeg kalder dem personligt for corona-krigere og helte, skriver Maya Ryom Mønster.

Hun deler selv små videoer til sine elever med tanker, anerkendelse m.m. under perioden med hjemmeskole. Eleverne kan se dem, når de har tid og lyst.

- Jeg kunne virkelig godt tænke mig at takke dem og deres forældre fra jer, fordi de er skide seje og er hjemme, selvom det er vildt træls. Jeg er i forvejen hende læreren, der kaster en masse sukkersøde peptalks efter dem, når jeg får chancen, så det kan være, det rammer godt, hvis det også er fra "fremmede", skriver Maya Ryom Mønster.

Man kan læse roserne fra Maja Ryom Mønster og andre i gruppen Facebook Vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce