Annonce
Kolding

Hjerne- og Nervesygdomme får ny oversygeplejeske

Efter fem måneder som konstitueret oversygeplejeske på afdelingen er Charlotte Troldborg nu tiltråt som ny oversygeplejeske på Hjerne- og Nervesygdomme på Kolding Sygehus. Foto: Charlotte Dahl, Sygehus Lillebælt
Annonce

Kolding: Charlotte Troldborg er den 1. oktober tiltråt som ny oversygeplejerske på Hjerne- og Nervesygdomme på Kolding Sygehus.

45-årige Charlotte Troldborg har været konstitueret som oversygeplejerske på afdelingen siden 1. maj, hvor hun kom fra en stilling som afdelingssygeplejerske på Infektions- og Lungemedicinsk Afdeling på Kolding Sygehus.

Hun blev i 1998 uddannet som sygeplejerske fra sygeplejerskeskolen i Silkeborg. Hun har tidligere arbejdet på børneafdeling, skadestue og som intensiv- og forskningssygeplejerske.

- Jeg glæder mig til fortsat at lære afdelingen og hjørnerne af specialet at kende og få indsigt i, hvorfor kollegaerne gør, som de gør. Et af mine pejlemærker er at sikre afdelingens gode arbejdsmiljø, hvor vi tænker godt om hinanden på tværs af fagligheder og spiller hinanden gode, siger Charlotte Troldborg, der bor i Vester Nebel ved Kolding sammen med kæresten Claus og sønnen Mads på 14 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce