Annonce
Aabenraa

Hjertestarter overrakt til andelsboligforeninger

Hjertestarteren, der er doneret af TrygFonden, blev overrakt af Mikkel Linnet, der er medlem af TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark, til Leif Lauritsen, formand i Andelsboligforeningen Fredenshøj, afd. 2. Hjertestarteren er placeret på adressen Fredenshøj 64, Aabenraa, hvor den er offentligt tilgængelig hele døgnet. PR-foto
Annonce

Aabenraa: Andelshavere fra Fredenshøj, afd. 1, Fredenshøj, afd. 2 og Tjærbækgård i Aabenraa var tirsdag på hjertestarterkursus, og her fik de overrakt en hjertestarter til foreningerne. Det var Mikkel Linnet, repræsentant for TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark, der overrakte hjertestarteren.

Når et hjertestop indtræffer, betyder hurtig hjælp forskellen på liv og død, og de tre afdelinger er derfor gået sammen om at få hængt en hjertestarter op i deres område. Hjertestarteren, der er doneret af TrygFonden, placeres på adressen Fredenshøj 64, hvor den er offentligt tilgængelig hele døgnet og kan ses på hjertestarter.dk.

- Vi er meget glade for, at de tre foreninger har taget initiativ til at få en hjertestarter hængt op og lære livreddende førstehjælp. Jo flere hjertestartere, der er tilgængelige hele døgnet rundt om i landet, jo større er chancen for, at der er en i nærheden, hvis uheldet er ude, siger Grethe Thomas, projektchef for TrygFonden Akutindsatser, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce