Annonce
Erhverv

HN Group i Billund producerer 175.000 ansigtsvisirer om ugen

Sådan ser de nye værnemidler fra HN Group ud. PR-foto: HN Group
Plastvirksomheden HN Group i Billund har startet en ny produktion op af ansigtsvisirer. I løbet af en uge kan virksomheden fremstille 175.000 eksemplarer - og HN Group arbejder på at tredoble det antal i den kommende tid.
Annonce

Billund: Plastvirksomheden HN Group i Billund leverer nu til kampen mod coronavirus.

Således begyndte HN Group fredag aften produktionen af ansigtsvisirer til sundhedsvæsenet. Virksomheden kan producere 25.000 visirer i døgnet - det vil sige 175.000 på en uge - og HN Group forventer, at de i løbet af kort tid kan tredoble produktionskapaciteten.

Ambitionen er først og fremmest at efterkomme den danske efterspørgsel på værnemidler, men dernæst er det også planen at hjælpe udlandet. Fremstillingen af de mange ansigtsvisirer er sket i et tæt samarbejde med folieproducenten Sky-Light i Varde og salgsselskabet Hounisen Laboratorieudstyr fra Skanderborg.

- Vores samarbejde rummer mange af de helt rigtige kompetencer i forhold til produktion og distribution af det konkrete værnemiddel. Vores motivation er stor, og vi synes, at det giver god mening på flere niveauer at tilbyde vores hjælp i fællesskab, siger Henrik Nicolajsen, administrerende direktør i HN Group, via en pressemeddelelse.

- Jeg er virkelig imponeret af, hvordan flere og flere danske plastvirksomheder bidrager til at fremskaffe værnemidler. HN Group har eksempelvis startet en produktion af ansigtsvisirer op fra bunden, mens andre bruger deres internationale netværk til at få andre værnemidler til Danmark. Industrien vil meget gerne medvirke til, at sundhedspersonalet får adgang til de fornødne værnemidler, der nedsætter smitterisikoen, udtaler Thomas Drustrup, adm. direktør i brancheorganisationen Plastindustrien, gennem pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce