Annonce
Sport

Hobro-anfører er ked af de seneste præstationer

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Hobros anfører, Rasmus Minor, ærgrer sig over de seneste præstationer og hungrer efter en sejr.

- Jeg er ked af de sidste par kampe, vi har spillet.

Så kontant er meldingen fra Hobro-anfører Rasmus Minor, da han efter 0-1 nederlaget til Horsens søndag eftermiddag bliver bedt om at vurdere første halvdel af grundspillet i 3F Superligaen.

I de første 13 kampe af grundspillet er det blevet til to sejre, seks uafgjorte og fem nederlag og dermed 12 point.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have haft flere point. Vi hungrer efter en sejr. Vi skal snart have nogle point på kontoen.

- Vi har spillet mange uafgjorte og tætte kampe, men det er tre point, der rykker i tabellen, siger Rasmus Minor.

Hobro-træner Peter Sørensen vurderer, at første halvdel af grundspillet har været okay ud fra, hvad man kunne forvente, men han er også opmærksom på, at det kræver bedre præstationer fremadrettet.

- Vi er nødt til at præstere bedre, hvis vi skal undgå at løbe ind i det helt onde til sidst.

- Jeg synes dog, at jeg har et hold, som har vist sig konkurrencedygtigt mod stort set alle hold. Vi kan slå alle vores modstandere på den gode dag, siger Peter Sørensen.

Søndagens modstander, Horsens, har i de første 13 kampe hentet fire sejre, mens det er blevet til to uafgjorte og syv nederlag.

- Nu har vi spillet mod alle holdene, og jeg synes, at vi mangler nogle point set ud fra præstationerne.

- Virkeligheden er, at vi skal gøre os fortjent til pointene. Det synes jeg, at vi har gjort på det seneste, siger Horsens-træner Bo Henriksen.

Horsens går nu ind til tre kampe mod Lyngby, Esbjerg og Silkeborg, som alle ligger og kæmper med i bundstriden sammen med Horsens.

- Det bliver ekstremt spændende, at vi skal møde de hold, der ligger tæt på os i tabellen. Det er selvfølgelig også sjovt at møde Brøndby og FCK, men der kan vi ikke forvente at vinde, siger Bo Henriksen

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce